17 Aralık 2014

Günlük İdeal Cilt Bakımı İçin; Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli

Garnier günlük ideal cilt bakımı için, yepyeni bir ürün ile karşımızda.

Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli!
Güzelliğiyle ışıldayan Hintli kadınların güzellik sırrı Neem, günlük kullanım ile kusursuz güzelliğin anahtarını sunuyor. Garnier; Hindistan’ın binlerce yıllık güzellik sırrı Neem ve Çay ağaçları özleri ile zenginleştirilmiş eşsiz formülü sayesinde kadınların sahip oldukları doğal güzellikleri ortaya çıkarıyor. 

 Garnier Saf &Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli; günlük kullanım ile cildi derinlemesine temizliyor, yüzü ferahlatıyor ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Gelişen teknolojiler ile birlikte her geçen gün biraz daha doğallıktan uzaklaşsak da, Hindistan’da hala bitkilerden yararlanmaya devam ediyorlar. Doğallığın gücünden yararlanmaya devam eden Hindistan’da binlerce yıldır “köy eczanesi” olarak adlandırılan Neem ağacı, Hintli kadınların güzellik sırrı olarak da biliniyor.

Mucizevi ozellikleri ile bilinen ve bircok farkli amac icin de kullanilan Neem ağacının yaprakları duru ve saf guzelligin recetesi olarak gunluk cilt bakimi icin tercih ediliyor.

Farklı cilt tiplerindeki kadınlar Neem yapraklarını kullanıyor…
Neem; sivilcelere karşı savaşan, Hindistan'ın olağanüstü güzellik bitkisi olarak öne çıkıyor. Yağlı, normal, kuru ve akne eğilimli hem de olgun cilt tipleri için uygun olan Neem; Hintli kadınların her gün ciltlerini temizlemek ve ciltlerine canlı bir görünüm kazandırmak için kullandığı güzellik formülü olarak tanınıyor.

 Mucize bitki Neem…
Hindistan'da yuzyillardir Neem agacini mucize bitki olarak adlandirdiklari icin yila Neem yapragi yiyerek baslaniyor. Olağanüstü bir içeriği bulunan Neem yaprakları; kuruyan cildi yatıştırıyor, cildin nem kazanmasına yardımcı olur.

 Garnier Neem Temizleme Jeli'nin özelliklerine gelecek olursak;
-Ürünün yapısı jel kıvamında, çok akışkan olmasada gördüğünüz gibi biraz akışkan bir yapısı var.
 -Kokusu ise gayet güzel, ferah ve temiz kokuyor.
-Yumuşacık bir dokusu var,cildinizi temizlerken yıpratmıyor.Yüzünüzü biraz ıslatıp jelden parmaklarınıza bir miktar alıyorsunuz ve çok kolay köpürüyor. Sizi uğraştırmadan da cildinizden arınıyor.

Vee yüzümü yıkadıktan sonra cildimdeki harika sonuç!
-Cildimi derinlemesine temizledi, ferahlattı ve daha canlı bir görünüm kazandırdı.
Bildiğiniz gibi sabunlar ve sabun içeren ürünler cildimizi temizlerken çok kurutuyor. Ama Garnier Arındırıcı Temizleme Jeli Cildimi temizlerken, kurutmuyor aksine nem kazanmasına yardımcı oluyor .

Ben sonuçtan çok memnun kaldım.
Cildim gözle görülür bir şekilde daha canlı gözüküyor!
Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli'nin sabah-akşam kullanılması öneriliyor.
Ürün Normal ve Karma Ciltler için.
Garnier ürünlerinin ulaşılabilir ve uygun fiyatlı olmaları da tercih sebebimiz oluyor.
Sevgiler.

İçerik: http://makyajboxx.blogspot.com.tr/
Bir boomads advertorial içeriğidir.



11 Aralık 2014

EPİLEPSİ İLE SAVAŞANLARI TANIMAK İSTİYORUM

Merhaba sevgili arkadaşlarım bugün farklı bir konudayım. Hayatımıza yeni giren bir hastalığı tanımak için elimden geleni yapıyorum ve farkındalık yaratmak için herşeyi yapabilirim.

8 Aralık 2014

KIRMIZI HALI KIYAFETİN İÇİN MODEL ÖNERİLERİ



Ne zaman gece elbisesi arasam bu-la-mı-yo-rum! Tam da ihtiyaç zamanıdır ve o elbise seni bir türlü bulamaz. Bu sıra idare edin, böyle Oscar törenleri havasında elbiselere merakım var ama sadece merak:)) Almaya gelince hep bir adım uzak dururum ve derim ki biraz daha ciddi ya da klasik kesim olabilir. Ama yooo, artık dolabımda şöyle şıkır şıkır göz kamaştıran bir elbiseye yer vermenin zamanı geldi!

1 Aralık 2014

OOOO NOLAMAZ, YİNE VICTORIA's SECRET SHOW ZAMANI

Senenin bunalım ayına girdik baylar ve bayanlar. Sosyal medyada özellikle instagramda tüm yıl boyunca takip edip onlar gibi olmaya çalıştığımız o kızlar var ya, şimdi hepsi bir arada o podyumda üstümüze üstümüze yürüyecekler. Yine erkek arkadaşların güzel bir göz banyosu yapacağı bu sezonda benim de bir önerim olacak. BİSKOLATA ERKEĞİ ŞOVU. Olsa neler olur neler? Aile içi şiddetten tutun da RTÜK'e şikayet etmeler...

28 Kasım 2014

GRİ VE SOĞUK KIŞ GÜNLERİNE; RENKLİ LENSLERLE RENK KAT!!!

 
Alcon AIR OPTIX® COLORS kontak lensler; gri kış günlerinde bakışlarınıza renk katarak, ortamı ısıtmanıza yardımcı olacak.
Göz bakımında dünya lideri Alcon tarafından üretilen ve güzellikle konforu aynı anda sağlayacak şekilde tasarlanan AIR OPTIX® COLORS renkli lensler; kış günlerinin gri havasını dağıtmamıza yardımcı olacak.
Parlak Mavi, Mavi, Gri, Gümüş Gri, Zümrüt Yeşili, Yeşil, Ela, Bal Rengi ve Kahverengi ile 9 renkten oluşan geniş bir yelpaze sunan AIR OPTIX® COLORS kontak lensler; “3’ü 1 arada” teknolojisi ile doğal ve canlı bakışlara sahip olma imkanı sunuyor.
Koyu bordo ve koyu kırmızı rujlu dudakları; sadece bolca maskara kullanarak öne çıkartan bu kışın makyaj trendinde; AIR OPTIX® COLORS kontak lensler ile sade ama aynı zamanda baştan çıkarıcı bir etki yakalamak mümkün olacak.
Silikon hidrojen yapısı ile lens içinden 6 kata kadar daha fazla oksijenin geçmesine izin vererek, gözlerin maksimum düzeyde nefes alabilmesine olanak sağlayan AIR OPTIX® COLORS kontak lensler; renkli bakışlara baştan çıkarcı bir doğallık ekliyor.
Alcon tarafından nefes alma özelliğiyle, güzellik ve konforu aynı anda sağlayacak şekilde tasarlanmış AIR OPTIX® COLORS renkli lenslerinden; numaralı ve numarasız olarak edinmek mümkün.
*Göz kontrolü ardından reçete ile satışa sunulan AIR OPTIX® COLORS renkli lenslerin, 1 ay süreyle günlük olarak kullanılması öneriliyor. AIR OPTIX® COLORS kontak lensleri; her bir eşsiz rengin, kullanıcının kendi göz rengiyle hafifçe karışmasına izin veren, irisin ince renk farkını taklit eden çığır açıcı üçü bir arada FreshLook® COLORBLENDS® teknolojisi ile üretiliyormuş. FreshLook® COLORBLENDS® teknolojisi ayrıca göz ile renk etkileşimini azaltmak için rengi lens malzemesi içinde muhafaza ediyor.
*AIR OPTIX® COLOR kontak lenslerinin uygunluğu için göz doktorunuzu ziyaret etmek zorunda olduğunuzu da unutmamakta fayda var.
AIR OPTIX® COLORS kontak lensler hakkında daha detaylı bilgi almak için; 
Bir boomads advertorial içeriğidir.

15 Kasım 2014

GECE MAKYAJI İÇİN ALTERNATİFLER

Kış geliyor, geldi dedik ve artık soğuk havalarda davetli olduğunuz gecelerde yapacağınız makyajı konuşma zamanımız da geldi demektir. Bronz teniniz varsa gözlerinizde altın tonları, kahveler, yeşiller, maviler.... Beyaz tenli iseniz siyahlar, lacivertler, pembeler ve yine kahveler gözlerde parlasın efendim!

31 Ekim 2014

SUNİ DERİ PANTALONU NASIL KOMBİNLERSİN? NEREDE KAÇA?

Başlıktada belirttiğim gibi SUNİ deri pantalon diyorum efenim... Yine sadece bu sezon değil, çalışan veya kendine giyimine özen gösteren her kadının dolabında olması gereken bir parça. Gündüz ayrı akşam ayrı bir havası var. Ama ne ile kullanacağınız kısmı biraz kafa karıştırır. Yardımcı olabilmek için örnek kombinlerden bahsedelim ve tabi ki size en yakın nerelerden alabilirsiniz, kısaca markalara göz atalım.

30 Ekim 2014

BU HAVADA MİNİ ETEK GİYİLİR Mİ? GİYİLİR!

Mini eteklerinizi hemen dolabınızdan bulun ve en çok giyilenler bölümünüze yerleştirin. Öyle bir bölüm yoksa dolabınızda hemen oluşturun bu arada. Bu kısım, kurtarıcı kısım sizin için! Neyse, evet havalar soğuk, hele benim oturduğum bölge uuuuu hiç sormayın. Uçuruyor adeta... Ben kışlıklarımı daha once de söylediğim gibi çok oldu çıkaralı. Şimdi hepsi havalandı ve yıkanıyor tek tek.

15 Ekim 2014

Sen de Kotex Kullan, Hayatından Kuralları Kaldır!

Merhaba!

Umarız her şey yolundadır.

Senin de bildiğin gibi pek çok kadın özel günlerinde rahatsız ve endişeli hissediyor ve bu yüzden de kendilerine bazı kurallar koyuyor. Oysa doğru ürünleri seçen kadınların bu dönemde kendilerine kurallar koymalarına ve hoş olmayan bazı durumları yaşamalarına hiç gerek yok. Yenilenen ürünümüzü tanıtmak amaçlı hazırladığımız reklam kampanyasıyla bu durumu gözler önüne serip, Kotex’in kadınların ihtiyaçlarını anladığını ve bu süreçte onların
yanında olduğunu anlattık. Aynı zamanda kadınları www.kurallarikaldir.com web sitesine davet ederek kurallarını bizimle paylaşmalarını istedik. Paylaşılan 5000 kural arasından bu dönemde karşı karşıya kaldıkları zorlukları en yaratıcı şekilde anlatan 3 kişinin kuralını seçerek Demet Evgar’la eğlenceli skeçler haline getirdik.

14 Ekim 2014

GECCE MEKAN OSKARLARI 2014 DEN KARELER

Gecce.com sitesini hepiniz bilirsiniz. Gayet başarılı, yıllardır kendini yenileyen,  başarılı bir yüze sahip. Keyifli yazıları ve konuları bir yana, bir de mekan seçiminde size her zaman yardımcı oluyor. Akşam nereye gitsek, ne yesek? İş yemeği için misafirlerimi nereye götürsem? Haftasonu kahvaltıyı nerede yapsak? gibi sorularımıza anında cevap veren bir web sayfası. Dün gece 14.sü gerçekleşen Mekan Oskarları törenindeydim. Bakalım ne yazmışım...

6 Ekim 2014

GARNIER YOĞUN KRİSTAL SARI NEDEN KALDIRILDI?

GARNIER CARPICI RENKLER serisinde benim favorim olan ve yoğun Kristal sarı isimli boya katalogdan neden kaldırıldı acaba? Ve yerine renk 8 aydır gelmedi... Bu nasıl bir umursamazlık!

5 Ekim 2014

PALTO ZAMANI!

Bu sonbahar-kış sezonunda boğazlı  kazakların üzerine giyeceğiniz bir beden büyük palto ve mantolar size ayrı bir şıklık katacaktır. O kadar hoşuma gitti ki hangi birini buraya ekleyeceğimi şaşırdım.

29 Eylül 2014

DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI DENEYİMLERİ

Dudaklarınız benim gibi ince bir yapıya sahip ise siz de zaman zaman dudak dolgunlaştırıcılarıyla haşır neşir olmuşssunuzdur muhtemel.

10 Eylül 2014

GUCCI SONBAHAR-KIŞ 2015 İÇİN NE ÇALIŞMIŞ BAKALIM MI?

GUCCI  bir fark yaratmayı seviyor. Moda haftalarında herkes uçarken tasarımlarında, o sade ama şık çizgiler yaratabiliyor. Yine yaptı yapacağını sevgili Frida Giannini ve harika bir koleksiyon çıkardı ortaya. Saç makyaj tam puan aldı benden. Tüm parçalar günlük yaşamda hatta gündüzü geceye taşımada kolayca kullanılabilecek parçalar.

25 Ağustos 2014

BOHEM TARZINIZI OLUŞTURUN!

Doğadaki tüm tonlar renk paletini oluşturuyor "bohem stili"nin. Kahve tonları, yeşiller, çiçeklere rengini veren kırmızılar, morlar...

24 Ağustos 2014

ANNEM BİR DOMATES DOĞRARDI,TÜM EV DOMATES KOKARDI

Aile gibisi var mı, onlarla arada bir eski zamanları konuşup çocukluk anılarınızla kahkaya boğulup anneannenizin dedenizin babaannenizin en sağlıklı hallerini düşünüp kendini huzurlu hissetme gibisi var mı? 

Dün akşam sevgili, canım, ciğerim ağabeyime uğradım. Annemler minik Sinan'ımızı görmeye gitmişler. E biz de Ati ile uğrayalım dedik. Uzun bir İstanbul trafiğinden sonra kazasız belasız varabildik şükür. Kız kardeşim, annem ve ağabeyimin eşi ile bol bol muhabbet ettik. Kardeşler bir araya gelince geçmişi konuşmamak imkansız. Hele hele koca koca insanlar olunca çocukluk zamanınızı anmak size ne kadar güzel bir huzur veriyor değil mi...

15 Ağustos 2014

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA SÜREKLİ OLUMSUZLUK İÇEREN MESAJ VEREN ARKADAŞLARA NOTUM VAR

Facebook hesabınız, profiliniz, sayfanız, zaman tüneliniz modunuzu düşüren, iç karartıcı duygusal paylaşımlarla dolu bir yer halini almasın. Modunuz düşükse düşüktür. Derdiniz varsa herkesin derdi var. Dindarsanız dindarsınızdır. Negatif mesaj içeren "Yok bu ayet bunu diyor yok şu düşünür şunu diyor.." cümleleri, paylaşımları moral bozmaktan başka bir işe yaramaz arkadaşlar.

Bunu cümle aleme, altını üstünü çize çize, bağıra bağıra, mutsuzluk kavramının bulaşıcı olduğunu bile bile "ben mutsuzum herkes mutsuzluğumla, bu negatif, bu çaresizlik, bu umutsuzluk içeren cümlelerle mutsuz olsun" ümidiyle paylaşmanın ne gereği vardır ne de böyle bir lükse sahibiz. Ne lüksü mü? Zaten bulunduğumuz şartlarda zar zor mutlu olmayı becerebildiğimiz anları bu mesajlarla tam tersine yani mutsuzluğa çevirme lüksü...

11 Ağustos 2014

BRONDE SAÇLARDAN HABERİ OLMAYAN KALMASIN

Fransızca'da ve İngilizce'de sarışın manasına gelen BLONDE ve esmer (kahve rengi saçlı) manasına gelen BRUNETTE'ten olma Fransız medyasından doğma "BRONDE"artık hayatımızda. Kuaföre gittiğinizde BRONDE bir ton istiyorum derseniz, sizin de saç renginiz Jessica Alba, Jennifer Lopez, Izabel Goulart ve Beyonce'un tercih ettiği renklerden oluşacak.

8 Ağustos 2014

KONUŞUYORUZ KONUŞUYORUZ DA NASIL KONUŞUYORUZ?

Güzellik sadece dış görüntü ile değil güzel konuşmayla da ilgilidir. Güzel konuşma "Diksiyon" hepimizin iletişimde doğru anlaşılabilmesi için önemli bir rol oynar. Diksiyonumuzu nasıl iyileştirmeliyiz? Konuşurken karşımızdakinin kopmadan dinlemesini nasıl sağlarız? 

6 Ağustos 2014

CUNDA'YA GİTMEDEN ÖNCE EKONOMİK ALIŞVERİŞ YAPTIM BAK BAK:)

Cunda'ya gidelim dedik. 3 gün... Tatil öncesi nerelere mi uğradım? Artık alışverişin sonu yok diyerek hem hesaplı hem de şık parçalar bulmalıydım. 

22 Temmuz 2014

İÇİMDEN BİRŞEY YAPMAK GELMİYOR GÜNÜ

Hadi ilan edin! Hani bazı günler elinizi vücudunuzu hareket ettirmek istemediğiniz hatta ve hatta beyninizi bile düşünerek meşgul etmek istemediğiniz, bıraksınlar sizi 3 gün hiçbirşey yapmadan durarım dediğiniz günler vardır ya, işte bu günleri "İçimden birşey yapmak gelmiyor" diye ifade ederiz.

18 Temmuz 2014

BRONZLAŞTIRICI YAĞ VE KREM YORUMLARI

Marmara Adası dedik, yaz dedik ve bu bloğun en popüler konusu olan bronzlaşma konusuna tekrar geri döndük.

Geçen gün adada arkadaşlar bir poşet güneş ürünüm olduğu için benimle dalga geçtiler, halbuki ben bu ürünleri neden deniyorum? Sizlere deneyimlerimi anlatmak için:) Bakalım poşetimde neler varmış?

15 Temmuz 2014

MARMARA ADASI'NI ANLAT DEDİNİZ ANLATIYORUM


Marmara Adası'na daha önce hiç gittiniz mi bilmiyorum ama ben bundan 9 sene önce gittim ilk. Siz de birazdan benim ilk adaya gittiğim gibi hissedeceksiniz; "yanı başımızda böyle bir ada var ve ben neden bilmiyorum, niye duymadım?"
Sevgili Vikipedi'nin ada ile ilgili bilgilerine yazının en sonunda göz atacağız. Ama önce benim ve Atilla'nın gözünden görün istedim adayı.

7 Temmuz 2014

GARNIER BB KREM YORUMLARI


Garnier Saf ve Temiz BB Krem Yorumlarım

Yaz mevsiminde en sinir olduğum durum, yapış yapış his bırakan yağlı makyaj ürünleridir. Cildimin kusurlarını kapatsa da yapısından dolayı evlat olsa çekilmez kıvamdaki ağır yapılı fondötenler adeta bir yaz işkencesine dönüşüyor. Hatta daha hafif formlu BB Kremler bile zaman zaman cildimi bunaltabiliyor.  Yaz zamanı, varlığını hissetmeyeceğim kadar hafif, karma cildimle dost ve güzelliğimden de taviz verdirmeyecek kadar kapatıcı bir BB Krem bulmak çok zor. Hem bir BB Krem daha ne kadar hafif olabilir ki?

29 Haziran 2014

ELMA MISIN? ARMUT MU? YOKSA DÜZ MÜ? YA DA TERS ÜÇGEN OLABİLİRSİN! VÜCUT TİPLERİ

Bayanlara özel bu yazımda vücut tiplerinden bahsedeceğiz. Son birkaç gündür bu konuya takılıp kaldım, ben istedim ki sizler de kendi vücut tipinizi bulmak için bu konuda takılın:) 

Mesela ben elma mıyım yoksa ters üçgen mi diye iki gündür araştırmalarımı sürdürdüm ama bazen kişi her iki gruba da girebiliyormuş. Tabi ağırlıklı olan sizin tipiniz olacaktır. Ters üçgenim ben:) İngilizce ismi de pek havalı INVERTED TRIANGLE.. ama biraz şişko ters üçgen sanırım, bak bak.

12 Haziran 2014

YAZ BAŞLAR! YAZ KIZINI GİYİM DERDİNDEN KURTARACAK İP UÇLARI!

Ve yaz gelir. Haziran ilk haftası Elif kulunuz Ege'nin mavi serinliklerine doğru yola çıkar. İstanbul yağmurla kavga veredursun, ben bir Bodrum güneşinin nabzını ölçüp geliyim dedim

5 Haziran 2014

Habercilikte Sosyal Bir Devrim: Hurriyet Sosyal

Hoolaa Kermylerim !

Sizlere müthiş dijital yeniliğin haberini vermenin heyecanı içindeyim. Dünyada ilk defa uygulanan "habercilikte sosyal bir devrim yaratan " türden bir inovasyon hareketi ile Hurriyet.com.tr; yine bir ilke imza atıyor. Bir haber sitesinin sosyal tabanlı bir haber sitesine dönüşümünü okuyucularının aktif katılımı ve iletişim içinde olmalarını sağlayacak oluşumu hep birlikte etüt ediyor olacağız .

27 Mayıs 2014

KIM NELER GİYİYOR NELER...


Kim Kardashian...  şanını şöhretini bir yana bırakın da bu kadın ne giyer ona bakalım. Hamileliği sırasında anlam veremediğim sıkı elbiseleri,streç kumaşları tercih eden Kim, genelde kum saati hatlı vücudunu ön plana çıkarmayı hiiçç sevmiyor:)

15 Mayıs 2014

BLISS SIKILAŞTIRICIYI DENEDİNİZ Mİ?

Her sene olduğu gibi yaz aylarının yaklaşmasıyla, portakal kabuğu görünümünden kurtulma derdi yine gündemimizin en üst sırasına oturdu. Ne yapacağız? Doğru besleneceğiz, bol su içeceğiz, spor ve masajla dolaşımı hızlandırıp portakal kabuğu görünümünden kurtulmaya çalışacağız.

2 Mayıs 2014

VASELINE JEL NEMLENDİRMEDE OLAY!


Bahar geldi çattı. Mevsim geçişleriyle baş gösteren fiziksel değişikliklerle de karşı karşıya kaldık. Bu değişikliklerin şüphesiz en büyüğü cildimizde yaşanıyor. Mevsim geçişlerinde cildimizin nem dengesinde önemli değişiklikler yaşanır. Cildi kuruluktan pul pul dökülen de vardır, cildinin çok yağlı olmasından şikayet eden de. Siz de büyük ihtimalle bu sorunların birinden şikayetçisiniz. Cildinizde meydana gelen bu değişikliklerin önüne geçmek için tek bir yol var, o da cilt bakımı. Ne öneriyorsun dediğinizi duyar gibiyim. Anlatayım:

30 Nisan 2014

CİHAN NACAR MAYO TASARIMLARI


Cihan Nacar. 1984 doğumlu yetenekli, yıldızı erkenden parlayan önemli bir isim. Yakında çok daha fazla ismini duyacak ve tasarımlarını sık sık giyeceğiz bu gidişle:) Bana göre sadece mayo değil, bu tasarımların altına giyeceğiniz etek veya pantalonlarla şık bir gece kıyafeti de yakalayabilirsiniz. Ben hemen bir kaç tane seçtim bile...



18 Nisan 2014

CHANEL LEX EXCLUSIVES GECESİ'NDEYDİM...

CHANEL LES EXCLUSIVES kokularını yeniden keşfetmek için Feriye'deki davetteydim. 20'lerden 1932'lere kadar tüm kokularını kokladım. Ohhh misss. Sadece özel butiklerde satılan bu özel kokularla tanışmak beni çok heyecanlandırdı. Teşekkürler Chanel...

15 Nisan 2014

COACHELLA FESTİVALİ HAKKINDA TEMEL BİLGİ VERSEM...


Bu aralar sosyal medyada sık sık rastladığınız festival resimleri var ya, işte o festivalden bahsedeceğiz, tabi bilgi çerçevemiz dahilinde. Kaç gündür fotoğraflarını iç çekerek beğenmekten başka elimden bir şey gelmedi ne yazık ki! Keşke ben de şimdi Kaliforniya'da olsam da Coachella Valley'de festivalin tadını çıkarsam!

14 Nisan 2014

SAÇLARINIZA YAZ GELDİ Mİ?


Çok özledim sizi, yazmayalı tam 10 gün olmuş. Hayat, koşuşturmaca derken uzun bir ara vermişim. Ama bu aralar davetler, lansmanlar kapıda. Bol bol gezip paylaşacağım sizlerle. Gelelim saçını değiştirmek isteyen Dilara'mıza... Bana mail yolu ile ulaşan Dilara ile bakın neler yaptık neler... tuzlu tatlı kurabiyeler, latife yapıyorum tabi ki! Ne yaparım ben süs püs...

4 Nisan 2014

Follow my blog with Bloglovin VE TALLY WEIJL MARKALARINA UĞRADINIZ MI?


Güneşin açmasıyla markalar kış sezonlarını tüketebilmek adına büyük indirimler yaptı. Şimdi indirimler bitti ve yeni sezon vitrinleri süsledi. Bahar ve yaz için size 2 marka önerim olacak.

24 Mart 2014

TOM FORD SPRING-SUMMER MEN COLLECTION / BAHAR-YAZ ÇEKİMLERİ


TOM FORD markasını ben daha çok kokuları ile haşır neşir olduğumdan takip ediyorum yalnız koleksiyonları hiç fena değil. Genç ve dinamik bir marka. Oldukça da yükselişte. Bu bahar yaz sezonunda neler çalışmış, kimlerle çekimini gerçekleştirmiş gelin ortaya çıkan işe bir göz atalım.

19 Mart 2014

BURBERRY PRORSUM 2014 BU BAHARA NELER ÇALIŞMIŞ?

 
Trençkot dedik ama asıl markadan bahsetmedik. İşte trençkotlarda her yıl bir rüzgar estiren marka. Burberry Prorsum 2014. Gelin trençkotlardan önce markaya bir göz atalım.

KIZLAR KAPIDA YAZ VAR! 2014 BİKİNİ MAYO MODELLERİ

 
Değerli takipçiler,

Acı ama gerçeği söylemenin zamanı geldi. Bayanlar yaz geliyor. Aranızda "Alkali diyet tutmadı, Karatay bende çöktü:(, Dukan'ın yanından geçemedim. "diye üzülen arkadaşlarım varsa üzülmeyin yaza önümüzde bugün itibari ile 73 gün var. Bu demek oluyor ki en az 2 ayımız var. İki ayda neler yapılmaz ki. Mesela benim daha önce yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz. Model vüc'u'du'na nasıl sahip lunur başlıklı yazı..

Aslında konumuz mayo ve bikiniler. 2014 yazında dünyada sahillerdeki trend mayo ve bikinilere göz atalım.Etnik desenleri zaten her zaman beğenmişimdir. Tabi giydiğiniz mayo ile kabile kadını gibi etrafta gezmenin bir manası da yok. Herşey kararında. ( Bu annemin lafı, aslında çoğu kişi bilir ama annem hep söyler:), bu benim aşırılığımla mı ilgili acaba..?)

3 Mart 2014

ULUDAĞ'DA KAR VAR!



 Gittim gördüm kaç gündür dağda idim. Kar yağdı kar … Haberiniz var mı? 

Takdir büyük yerden gerçi ama kar gerçekten bu mevsim tüm Uludağ'ı hüsrana uğrattı. Yokluğu turizmi şaşırttı adeta. Herşeye rağmen Snowist ve Snowmasters yarışları çalışmaları devam etti ve gerçekleşti. Atü Duty Free sponsorluğunda snowboard ve kayak severler, hem yarıştı hem de keyifli vakit geçirdi geçen haftalarda.
 
 
İnstagram, facebook, twitter dan "Kar var mı kar?" diye soranlar için artık çok geç kaçırdınız çünkü:) Power fm in müzikleri ile dağ gerçekten bu sezonun en yoğun günlerini bu yarışlarla yaşadı. Ondan önce karsızlık güzelim Uludağ'da büyük sessizliğe sebep olmuştu.

21 Şubat 2014

DOLABINIZDAKİ TRENÇKOT'U NASIL KULLANIYORSUNUZ?

Erkek,bayan herkesin dolabında bir yadigar trençkotu vardır. Ne zaman eliniz onu birine vermeye gitse yada eskiciyi düşünseniz aslında bu parçayı daha en azından 3 yıl kullanabileceğinizi düşünürsünüz. Hatta ve hatta bir bakmışsınız ki dolapta 3-4 renk trençkotunuz olmuş!

Markalar işlerini öyle iyi biliyor ki bu, bir açıp kapayan havalardan da yararlanarak trençkotları vitrinlerine, e-ticaret sitelerine satışa sunuyorlar. Bu hafta içinde kaç defa internetten aradınız kimbilir:) Bu yıl ben sütlü kahve rengi yani kum rengi dediğimiz bir trençkot aldım. Aslında siyah almayı düşünüyordum ama kısa siyah trençkotum vardı. İkilemek yerine yeni bir parça eklemek istedim dolabıma. Gerçekten bir kurtarıcı kendisi. İstediğim şekilde ister davete, ister markete kullanıyorum kendisini. Ama kemerini arabadan inerken kapıya sıkıştırdığım için kırdım:( Yeni bir tane fena olmaz haha.

6 Şubat 2014

DOUTZEN KROES YİNE HAMİLE!

 
Bir güzel hamile vakası daha karşımızda! O nayır nolamaz yine mi ya:( Hem hamile kal hem güzel ol uuu zor iş bunlar. Bu arada Demet Akalın doğurmuş hayırlı uğurlu olsun ooh mis gibi alsın bebeğini kucağına... Darısı bekleyenlerin başına.

Victoria's Secret'ın güzel meleklerinden Doutzen hamile olduğunu instagram hesabında açıkladı. Tabi öyle beklediğiniz gibi şişmiş eller ayaklar, sarkmış bir göbek değil dümdüz bir karın ve muntazam bir fizik fotoğrafı var. Sadece karında biraz şişlik var.

28 Ocak 2014

O YOOO MODA SEKTÖRÜNE NELER OLUYOR BÖYLE?


Yalan Dünya dizisindeki Çağatay Koçtuğ gibi çığırasım var; Yooooooo Yoooo yine mi kış geldi? Hani sıra bahardaydı? Kar yağsın diye bekledik 1 gün yağdı şimdi tekrar hava düzeldi. Bu nasıl bir iklim değişmesi, bu ne karmaşık bir psikoloji, eve gidince akşam ne yemek yapsam, ince mont mu kalın kazak mı, bere alsam mı almasam mı, canım makyaj yapmak istemiyor, doktora kontrole gitmem gerek ama gitmiyorum, evi toparlamam lazım, zaten hala 3 kilo fazlam var, cana geleceğine mala gelsin... vb. serzenişlerle dolu bir dönem geçiriyorum okuduğunuz üzere:) Kafamda binbeşyüz tane düşünceyi ayrıştırmam lazım.. O yoooo durumu yani..



23 Ocak 2014

En Etkileyici Parfümler


Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.

8 Ocak 2014

BERE BERE BERE BERE


 Kış geldi geçiyor kafaları sıcak tutmak lazım. Aklımızın motor gibi çalışması lazım, dinç olmak lazım lazım da lazım anlayacağınız...

Bunun için de her birimize renkli renkli bereler lazım. Yalnız bere takmanın da incelikleri var baylar bayanlar. Öncelikle berenizi saç  tipine göre seçmelisiniz. Saçlarınız düz ise sıkı dokuma bereler harika duracaktır. Dalgalı ve kabarık bir saç tipiniz var ise daha aralıklı esneyebilen dokumalardan olan berelere yönelmelisiniz.


Bu arada Twiggy’e bakar mısınız tüm zamanlarda giyilebilecek bir bere seçmiş kendine...