28 Eylül 2012

MARIOZELL 2013 FALL WINTER ÇEKİMİ MODEL PIERRO RECCHIA


MARIOZELL BU SEZONDA YİNE İDDİALI BİR PRODÜKSİYONLA KATALOG ÇEKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ....  ATİLLA YAYLA ÇEKİMİ İLE BU SEZON MARIOZELL KENDİNDEN ÇOK BAHSETTİRECEK..

Brezilyalı model Pierro - Flash Model - daha önce Brezilyalı ve Amerikalı birçok markanın çekimlerinde yer almış. Çekimdeki enerjisi tüm ekibe yansıdı. Gerçi ekip de gayet neşeli idi. Saçta Zamir Kabak makyaj da ise ünlülerin makyözü Şükran Tokuş vardı. Ünlüler diyorum kısaca ama uzunca yazarsam uzun bir liste olacak:)  Serdar Ortaç, Deniz Seki gibi büyük isimlerin aradığı bir isim.. Zamir'e gelince Yıldız Usmanova, Deniz Seki gibi büyük isimlerin saç stilini belirliyor. Yani Zamir sektörün en iyi isimlerinden biri. Adlarını çok sık duymama rağmen ikisi ile de yeni tanıştım. Muhabbetlerine, kendilerine bayıldım.. E onlar sayesinde çekim güzel geçti.

Firma sahipleri tam kadro çekim gününde idi. 3 kardeşin bu güzel iletişimi bizim ekiple birleşince ortaya güzel kareler çıktı. İşte bir Atilla Yayla çekimi minik back stage fotoları..
Mariozell firma sahipleri İlhan bey ve Erhan bey, fotoğrafçı ve model ile..



Güneş kahve molasında.. ajans sahibi.


Zamir model olursa:)))




Zamir saça karar veriyor..


Flash Model- Pierro


Şükran'la makyajdan konuşurken..



Atilla aralarda bize müzik yapıp modeli havaya sokmaya çalışırken:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder