19 Mart 2014

BURBERRY PRORSUM 2014 BU BAHARA NELER ÇALIŞMIŞ?

 
Trençkot dedik ama asıl markadan bahsetmedik. İşte trençkotlarda her yıl bir rüzgar estiren marka. Burberry Prorsum 2014. Gelin trençkotlardan önce markaya bir göz atalım.

 
Sadece görsellik, estetik değil bunların altında yatan birkaç bilgiyi de bilmek bize değer katar düşüncesinden yola çıkarak markanın bilinmesi gereken yönlerinden bahsetmek istedim.
 
Burberry Grubu 1856 yılında kurulmuş kamusal limited şirkettir. Britanyalı moda evi kıyafet, parfüm  ve aksesuar üretmektedir. Onu hepimiz ekose deseninden tanıyoruz. Biliyor musunuz dünyanın en çok taklit edilen markası Burberry. Kurucusu Thomas Burberry şirketi aslında meşhur trençkotları ile dünya çapında üne kavuşturdu. Şirket ürünleri kraliyet ailesi tarafından sıklıkla kullanıldığı için şirketin bir de kraliyet sertifikası var. Ve bilmemiz gereken bir nokta daha; Business Weekly'ye göre marka dünyanın 98.değerli markası.
 
Bu yıl Burberry Prorsum alt markası yine beğeni topladı. Podyumda menekşe, gök mavisi, leylak, puslu açık pembe tonlarından oluşan ve üzerinde çiçek deseni, dantel  işlemeleri ile sadelikten uzak çarpıcı, cesaretli, zarif bir bayan çizgisine yer verdi.


















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder