19 Mart 2014

KIZLAR KAPIDA YAZ VAR! 2014 BİKİNİ MAYO MODELLERİ

 
Değerli takipçiler,

Acı ama gerçeği söylemenin zamanı geldi. Bayanlar yaz geliyor. Aranızda "Alkali diyet tutmadı, Karatay bende çöktü:(, Dukan'ın yanından geçemedim. "diye üzülen arkadaşlarım varsa üzülmeyin yaza önümüzde bugün itibari ile 73 gün var. Bu demek oluyor ki en az 2 ayımız var. İki ayda neler yapılmaz ki. Mesela benim daha önce yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz. Model vüc'u'du'na nasıl sahip lunur başlıklı yazı..

Aslında konumuz mayo ve bikiniler. 2014 yazında dünyada sahillerdeki trend mayo ve bikinilere göz atalım.Etnik desenleri zaten her zaman beğenmişimdir. Tabi giydiğiniz mayo ile kabile kadını gibi etrafta gezmenin bir manası da yok. Herşey kararında. ( Bu annemin lafı, aslında çoğu kişi bilir ama annem hep söyler:), bu benim aşırılığımla mı ilgili acaba..?)


Bir defa mavi mayo tercih etmeyin ama nasıl mavi. Hani bu deniz ve gökle bir olduğunuz aynı tondaki mavi, çıldırıyorum bu rengi görünce. Kontrast oluşturmak varken neden çıplak gibi gezesiniz ki? Bir de ten rengi mayolar var. Aman ha bu renkten de kaçının. Sütlü kahve olarak bilinen bu renk uzaktan bir değişik görünebilir haha...

Sarıyı denediniz mi? Bronz tende harika duracaktır tabi esmer, kumralsanız. Sarışınsanız sarının tonunu iyi yakalamanız gerekir. Belki biraz daha turuncuya kaçan sarıyı denemelisiniz.

Plaj kıyafetlerinde mini elbiseleri deneyin. Ortalarda full bikini ve mayo ile gezmekten iyidir. Transparan elbiseler, dantel işlemeler, ışıltılı aynalı işlemeler...

Çok konuştuk bakalım neleri seçmişim;


























 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder