18 Kasım 2013

6 ERKEK TİPİ


Kadınların Katlanamadığı  6 Erkek Tipi...

Yoksa Siz de Onlardan mısınız?

  







Hepimiz  kadın-erkek  hayatla ilgili bazı şeylere katlanamayız hatta nefret ederiz.

Kadınların, özellikle erkeklerle ilgili dedikoduları hiç bitmez. Devamlı flört ettikleri erkek arkadaşlarını veya eşlerini eleştirir dururlar. İşte yüzyılların sonunda ortaya  çıkan bazı gerçekler!

Ve karşınızda “Kadınların katlanamadığı erkek tipleri”

Bence bu yazıyı mutlaka sonuna kadar okuyun ve asla bu kategorilere girmeyin. Çünkü gerçekten aşağıdaki tiplerden biz bayanlar nefret ediyoruz!

Peki ne tip erkekler bunlar;

1- Erkek Güzeli- İşte nefret edilmede ödül alacak bir tip! Bu adam bir kadının gün içinde aynaya baktığından daha çok aynaya bakar ve bu tip erkekler kendilerini mükemmelliğin otoritesiymiş gibi düşünürler. Hep eski aşklarının ne kadar hoş bir hatun olduğundan bahsederler.  Devamlı kendileri hakkında konuşur ve hatta yalnızken bile nasıl hava atacaklarını düşünürler: “bugün o’na şöyle mi baksam, hımm evet sağ kaşımı kaldırıyım yahu, daha hoş oluyorum” gibi.. Bir de her konuda tam bilgiye sahiptirler. Mekan zaman ne olursa olsun her şeyi yapmaya hakları vardır.

Uyarı: Kadınlar kendilerini sürekli öven ve kendinden bahseden erkeklere gıcık kaparlar! Gıcık kapmak ifadesi çok basit oldu ama öyle ne diyeyim yani...

2- Gevezeler- Bu erkekler rahatlıkla adından da anlaşılacağı gibi bir bayandan bile daha çok konuşur ve resmen kafa şişirirler. Yani onlar için her saniye onların sesi çıkmalı. Sessizliğe katlanamazlar. Saçmalamaya kadar gider muhabbetin sonu. Yeter ki konuşsun adam. Kadınlar, işte bu her konuda fikri olan, yerli yersiz konuşan, ne zaman susacağını bilemeyen erkeklere illet olurlar.

Uyarı: E be adam bi sus. Bırak da biraz kadın konuşsun!

3- İltifatçılar- İnsanın sinirini bozan, bayanların iyi niyetinden,sabrından yararlanan tipler. Kötü bir kokunun insanı takip etmesi gibi bir şeydir bu tip erkekler. Devamlı bayanlara iltifat ederler. Zamanlı zamansız kadının karşısına çıkar, telefonla arar ve buluşmak için gün ister. Her yapılan olayı büyütür “Sen harikasın. Nasıl bir kadınsın sen! Gözlerin inanılmaz” hatta mahalle arasında bıçkın delikanlıların laf atma yöntemlerinden yararlanıp “Siz gerçek misiniz?” gibi iltifat sınırlarını zorlayan cümleler kurarlar. Yani kadının ayak parmağından bile iltifat payı çıkarır kendine.

Uyarı: Fazla iltifat edip durmayın, ölçüyü kaçırmayın yahu..

4- Patavatsızlar- Şakacılığının altına sığınıp şak şak her lafı söyleyen erkek tipleri. Direkt düşündüklerini söylerler bayanların yüzlerine. Ve bu tip erkeklere bu huylarının kötü bir davranış olduğu söylenildiğinde hiç umursamazlar bile. Bir de üste çıkarlar “yahu gerçek bu ne yapıyım ben dürüst adamım"diye…

Uyarı: Bayan erkek konulara farklı yaklaşır. Fikrini söylemeden önce elekten bir geçir!

5- Boş Adamlar- Bu adamlar süper! İşten geldikten sonra bütün gün televizyon karşısında oturur, maç izler, video oyunları oynar ve devamlı birşeyler atıştırırlar… Ohh değmeyin keyfine adamın.

Uyarı: Kadınlar hep bir amaçları olan erkekleri sever.. Kalk hareketlen biraz! Amacın ne ayrılmak mı?

6- Hanım Evlatları- Bunları da ben anlamış değilim. Yani ne gerek var o kadar kırılıp dökülmeyeJ . Kibarlığın sınırını aştığınız anda kadınların nefret ettiği bir erkek tipi olursunuz. Bazı erkekler bir bayan gibi hassas ve kendi kararlarını alamayacak kadar öz güven sahibi değillerdir. Hareketlerine bile yansır bu yumuşaklık. Bu tipler belli bir kadın etrafında yoğunlaşır ve çok soru sorarlar. Devamlı rica cümleleri kullanır ve öneri isterler.

Uyarı: Kadınlar yüksek kararlığı olan, cesaretli tipleri sever! Sesini inceltme yahu, gürle işte!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder