4 Nisan 2014

Follow my blog with Bloglovin VE TALLY WEIJL MARKALARINA UĞRADINIZ MI?


Güneşin açmasıyla markalar kış sezonlarını tüketebilmek adına büyük indirimler yaptı. Şimdi indirimler bitti ve yeni sezon vitrinleri süsledi. Bahar ve yaz için size 2 marka önerim olacak.


Aeropostale 1984 yıllarına dayanan bir geçmişe sahip. Amerika'da ilk Californiya'da mağazasını açmış. Çizgileri oldukça renkli ve dinamik. Markada en sık rastlayacağınız renkler tam da bizim ihtiyacımız olan canlı kanlı, enerji veren neonlardan ibaret. (Malum millet olarak morale ihtiyacımız var.) Mağazaya girdiğinizde zaten markanın büyüsüne kapılıp didik didik tüm ürünlere bakıyorsunuz. Ben t-shirt, sweatshirtlerine düşkün olduğum için genelde beni bu reyonlarda görebilirsiniz:) Gelelim fiyatlarına. Fiyatlar aslında sezonda biraz yüksek kalıyor. Bir t-shirt 50 ve 80 TL. arasında. Yalnız zaman zaman indirimleri yakalarsanız t-shirtleri 30 TL.ye satın alabilirsiniz. T-shirtlerin sevdiğim özelliği pamuklu olması. Sizi yaz sıcağında rahatsız etmeyecek kaliteli bir kumaştan yapılması. Kapşonlu sweatshirtler sporda her zaman kullanabileceğiniz konforda üretilmiş. En önemlisi markanın kendine özgü bir stili olması tabi.






Gelelim diğer markaya Tally Weijl. Bu İsviçre asıllı yine kuruluşu 1986'lara dayanan bir marka. Markanın maskotu pembe tavşan:) Tavşandan da anlaşılacağı gibi amaç günün her saatinde seksi olabilmek. Spora bile giderken giyeceğiniz kıyafetler seksilik içeriyor ürünlerinde. Ben taytlarını ve pantalonlarını çok kullanıyorum. Streç pantalonları gerçekten hem uygun fiyatta hem de defalarca yıkamama rağmen aynı renkte ve aynı kumaş kalitesinde. Fiyatlarına gelince taytlar 25-45 TL. arasında değişiyor. Pantalonlarda sık sık indirime giriyor. Yaklaşık 35-65 TL. arasında diyebilirim. Yukarıdaki diğer markaya göre mağaza içindeki fiyatlar daha uygun. Fakat t-shirtlerde aynı kaliteyi yakalayamamış malesef. Her yıkadığımda t-shirtler şekil değiştirebiliyor:( Biraz daha bu konuda kumaşlara özen göstermeliler diye düşünüyorum.








AEROPOSTALE ve TALLY WEIJL. Bu markalardan henüz alışveriş yapmadı iseniz bu hafta sonu en yakın şubesine uğrayıp bir göz atın derim. Bu markalardan memnun musunuz? Alışveriş yapan varsa görüşlerinizi alabiliriz...


Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder