14 Kasım 2012

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

Bir sene sonu klasiği olarak Victoria's Secret Fashion Show'u hepimiz dört gözle bekler olduk, hatta yılbaşı gecesi şovu satın alan tv kanalı ile ilk gösterimi izlemek için arkadaşları kızlı erkekli toplayıp ekranlara kitlenebiliyoruz. Peki bu modelleri bu denli çekici kılan şovun sırrı ne? Bu modeller başka markalar için de podyuma çıkıyor. Fakat Victoria's Secret öyle bir sırra sahip ki hiçbir markanın podyum gösterisi bütün sene konuşulmuyor.

Erkek kardeşimden biliyorum, kendisi yaratıcı insan olarak ajanslarında birkaç tane kişinin devamlı Victoria's Secret şovu izlediğini hatta onsuz kendilerini işe veremediklerini söyledi, şaşırdım:)

Bu şovun ertesi günü tüm bayanlarda bir zayıflama arzusu, iç çamaşırlarını kontrol etme gerekirse ( ki mutlaka gerekir!) hemen soluğu bir iç giyim markasında alma isteği oluşuyor. Panik yapmayın! Normal duygular yaşıyorsunuz. Hele hele şovu eşiniz, erkek arkadaşınızla izlediyseniz zaten birkaç gün aranız muhtemel bozuk olacaktır. Sebebi de şu; "Bunlar melek ya melek!" "Bunlar kadınsa biz neyiz?" gibi esprili fakat bir o kadar da yaralayıcı itiraflar ortaya atılacak..

Bu sebeple 2-3 gün içinde iç çamaşırı alışverişinizi tamamlarsınız fakat zayıflama konusu için 3 gün malesef yeterli değil. Artık idare edecekler yer yer şişko ama güzel meleklerle...




 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder