11 Ağustos 2014

BRONDE SAÇLARDAN HABERİ OLMAYAN KALMASIN

Fransızca'da ve İngilizce'de sarışın manasına gelen BLONDE ve esmer (kahve rengi saçlı) manasına gelen BRUNETTE'ten olma Fransız medyasından doğma "BRONDE"artık hayatımızda. Kuaföre gittiğinizde BRONDE bir ton istiyorum derseniz, sizin de saç renginiz Jessica Alba, Jennifer Lopez, Izabel Goulart ve Beyonce'un tercih ettiği renklerden oluşacak.

Halk olarak yabancı dilimiz mükemmel olduğu için başlığımda İngilizce-Fransızca yeni türeyen bir kelimeye yer verdim. Bu kelime önümüzdeki sezon çok tutulacak bir saç rengi aslında.
Aslına bakarsanız bu saç rengi "hem doğalım hem de süslüyüm" diye bağırıyor. Kahve tonlarındaki saça yine karamel-sarı tonlarında ışıltılar ilave ediliyor.

BRONDE SAÇLARINDAN ONLAR SUÇLU!
Sevgili Kayahan'ın sarı saçlarından sen suçlusun şarkısı çalsa da dinlesem... Neyse. Aslında baktığınız zaman dünya starları da bu rengi tercih ediyor. Izabel'in saç rengine bayılıyor hatta ve hatta kıskanıyorum. Tamam Brezilyalı olması ayrı bir konu, kız zaten güzel ama bir saç da bu kadar mı havalı olur Izabelciğim!


Eva Mendes 'de zaman zaman BRONDE olanlardan. Biz bunu Türkçe'ye çevirirsek ne diyebiliriz? Hımm bir düşünelim bakalım. "Sarışın" ve "Esmer" kelimelerinden SESMER, SAMIŞIN gibi çok kötü anlamsız kulağa hoş gelmeyen bir ses grubu türüyor. Yine bu yabancı kalsın en iyisi. BRONDE iyidir iyi:)
Yaz sonu sarı saçlardan bunalıp "saçımı koyu renk yapacağım" diyenler için güzel bir kaçış yolu aslında. Hem sarı ışıklarınız olacak hem de kahve rengi saçlarınız olacak. Aslında benim de çocuk düşündüğüm şu günlerde aklıma pek yatmıyor da değil hani. Hamilelikteki saç boyama tantanasından kurtulmuş olurum.
Bu arada dün vatandaşlık görevimizi yaptık. Gittik oyumuzu kullandık, sonuç ne olursa olsun görevini her vatandaş yapmalı diyorum. Düşünmek iyidir, yazmak iyidir, bol bol düşünün, bol bol yazın, bol bol okuyun, bol bol güzel konuşanı dinleyin, bol bol aklınızı dinlendirecek aktiviteler yapın. Konu ile ne alaka ama daha çok  gelişmemiz gerekiyor çok! her anlamda!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder