1 Aralık 2014

OOOO NOLAMAZ, YİNE VICTORIA's SECRET SHOW ZAMANI

Senenin bunalım ayına girdik baylar ve bayanlar. Sosyal medyada özellikle instagramda tüm yıl boyunca takip edip onlar gibi olmaya çalıştığımız o kızlar var ya, şimdi hepsi bir arada o podyumda üstümüze üstümüze yürüyecekler. Yine erkek arkadaşların güzel bir göz banyosu yapacağı bu sezonda benim de bir önerim olacak. BİSKOLATA ERKEĞİ ŞOVU. Olsa neler olur neler? Aile içi şiddetten tutun da RTÜK'e şikayet etmeler...

 
 
Tabi neden olmasın? Biskolata markasına seslenelim buradan. Biz de şov izlemek istiyoruz değil mi kızlar? Ne ?  "hayır, olmaz" mı? şimdiden bu itirazları duyar oldum.. Oldu canım... Kızlar elele vermiş, kıvırta kıvırta yürüyecek, bizim adamlar "ben kızlara değil şova bakıyorum" havasına girecekler ve biz de melul melul bakacağız. Yok kızlar bu işin öz güvenle falan alakası yok vesselam.


 
 
Lakin bu model arkadaşları da tebrik etmek lazım. Şov başlamadan 3 ay once sıkı bir eğitime giriyorlar. Cilt bakımları, güzellik zor iş anlayacağınız... "Bel kalınlığım bilmem kaç santimi geçerse VS podyum kızı şeklinden çıkabilirim eyvah!" paniği yaşamadığımız için ayrıca şükretmek lazım. Bu da benim fukara tesellim oluyor sanırım.
 
Bu yıl Londra'da gerçekleşecek olan bu başarılı şov, tüm dünyada en etkili şovlardan biri, dört gözle bekleniyor, üründen çok markanın modelleri ile öne çıktığı bu durumun pazarlama stratejisini çözmek çok da zor değil. Yatırımın nereye yapıldığı belli... Modellere ve ambalaja:)
 
Bildiğim ve takip ettiğim kadarı ile efendime söyleyeyim biniş kartlarından tutun da, uçaklarına, uçak içi battaniyelerine kadar bu kızlara özel çalışılıyor kardeşim! (Uğurkan Erez hocamızın kulaklarını çınlatıyorum şu anda pc başında, kıskançlıktan değil, masraf yani... yazık...)

 
 
Bakın bir de böyle çirkin  öz çekimler yapıyorlar bu kardeşler. Neyse 9 Aralık'da güzel bir şov bekliyor bizi. Bu sefer sahnede birden fazla sanatçı eşlik edecek şov süresince Adriana ablamıza ve arkadaşlarına. Bu arada yeni yüzler var modellerin içinde. Daha da sivrilecekler kariyerlerinde. Haydi bakalım.
 
not: Biskolata şovunu unutun kızlar! Çok meraklı olanlar Fashion Tv  ne güne duruyor? :)
2.not: Fotoğraflar alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder