10 Eylül 2014

GUCCI SONBAHAR-KIŞ 2015 İÇİN NE ÇALIŞMIŞ BAKALIM MI?

GUCCI  bir fark yaratmayı seviyor. Moda haftalarında herkes uçarken tasarımlarında, o sade ama şık çizgiler yaratabiliyor. Yine yaptı yapacağını sevgili Frida Giannini ve harika bir koleksiyon çıkardı ortaya. Saç makyaj tam puan aldı benden. Tüm parçalar günlük yaşamda hatta gündüzü geceye taşımada kolayca kullanılabilecek parçalar.


Ben her markayı yazmam.  Kendimi şaşaladığımdan değil gerçekten beğenmediğimden, benimsemediğimden  yazmam bu arada:) Tüm moda haftalarında olan markaları hiç elemeden, ezbere yazıp burada size sunmak, bana açıkçası samimi gelmiyor. Gucci benim gerçekten sevdiğim bir marka ve biraz size bu sezonundan bahsedeceğim.
Öyle renkler var ki gri, gri değil.  Baharda kullanılan yumuşak tonlar  kış koleksiyonuna dahil edilmiş.
Deri çizmeler, elbiselerde detaylandırılarak kullanılan deriden yapılmış bölümler, doğa desenlerinin güzelliği ve renklerinin bütünlüğü...
Beyaz az da olsa yer almış. Gucci beyazı kullanmayı seviyor. Ama ana tonlar kapuçino kahvesi, mavimsi gri, hüzünlü sonbahar yeşili olmuş. Sokaklar sonbaharda bu kıyafetlerle bir bütünlük içinde olacağa benziyor. Tabi markanın fiyatlarından dolayı herkes GUCCI alamasa da siz de bu koleksiyonlardan esinlenerek GUCCİ 2015 kış tasarımlarını kendi dolabınızda yaratabilirsiniz. A bu arada kiremit bordosu rengi kaban ve montlarda bu sezon çok şık duracak. Mutlaka bu renkten bir kaç parkanız olsun derim.

Makyaj olarak Twiggy stilinde makyaj yapabilirsiniz. Siyah eyeliner, takma kirpikler, mat farlar  gayet hoş olacaktır. Göz farında açık mavileri, kremleri, açık grileri tercih edebilirsiniz.  Kirpiği MAC ten alabilirsiniz. (Mac'in kirpik yapıştırıcısını da makyör ve makyöz arkadaşlarım öneriyor. E onlar söylüyorsa gidip güvenle alınır.)
Bak yine Joan Smalls var podyumda. Bu kızın saç rengine bayılıyorum. Koyu bir teniniz var ise bu tonları deneyin. Gucci'nin bu sezon renkleri ile iyice göz alıcı ama bir o kadar doğallığı yakalamış görünüyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder