5 Aralık 2015

GRİ Mİ? TABA MI? UZUN PALTO KULLANIMI

Uzun paltoları seviyorum. Bir daha gelsem dünyaya yine severdim! Gri ve taba renkleri tadından yenmiyor. Tüm markalar bu konuda tasarımlarına yer vermiş görünüyor. Ama benim beğendiklerim sınırlı tabi.

21 Kasım 2015

İLETİŞİM DERSLERİ (iletişim üzerine gözlemlerim ve notlarım)

  • İnat ve kıskançlık üzerine kişisel gelişim dersleri malesef verilmiyor. Zaten kişi de "yahu ben çok inatçıyım şu eğitimi almak istiyorum" da demez. Belki bu iki özellikle iletişimin daha kötüye gittiğini tecrübelerle anlamak, geliştirmek, iyileştirmek gerekir. Ama bu yol boyunca kaybedeceklerinden de sızlanmayacaksın. Yolu nasıl geçeceğin neleri kazanıp neleri kaybedeceğin senin elinde.

13 Kasım 2015

DOGO STORE ! TASARIM AYAKKABILARI İLE FORUM İSTANBUL'DA

Evet farklı  ayakkabılarım  olsun diyorsanız deneyimleyin bakalım bu DOGO STORE ürünlerini. Ben henüz satın almadım yalnız web sitelerine girince ürünleri açıkçası hoş geldi gözüme. Forum İstanbul'da açılan yeni mağazalarına gidip yakından da göz atabilirsiniz.

26 Ekim 2015

KIŞIN VAZGEÇİLMEZİ PELUŞ KÜRKLER...

Her ne kadar biz kadınlar kürkün verdiği o ihtişama bayılsak da bazen kürk kullanırken kendimizi komik durumlara düşürebiliyoruz. En iyisi bu kürk dediğimiz tabi ki sahte olan peluşları nasıl kombinleriz, hangi formdaki montlar bizi daha ince gösterir bunları çalışmak olacak sanırım. Çünkü bu sezonda çantamızdan, montumuza, ayakkabımıza kadar bu sevimli tüy yumaklarını  bol bol kullanacağıza benziyor.

6 Ekim 2015

DOLCE VE GABBANA

DOLCE GABBANA öyle bir marka ki doğduğu Akdeniz motiflerinden ve kökeninden hiç uzaklaşmadan her dönem bize farklı koleksiyonlar sunmakta. Bu kış yine cesur desenlerin esareti altında göreceğiz Dolce Gabbana'yı. Ben sevdim ama tabi bu büyük desenleri giymek için yeterince fitıbıl ve uzun olmak gerektiğini düşünüyorum.

29 Eylül 2015

2015 SONBAHARINDA MAĞAZALARDA EN ÇOK NELERİ GÖRECEĞİZ?





"Avrupa'nın göbeğinde Güngören'in ortasında..." diyor sevgili Recep İvedik. Sabah sabah nereden aklıma geldi? tabi ki yukarıda başlıkda kullandığım "sonbaharında mağazalarda" iki defa -de ekini kullanmamdan, tabiatıyla:) Seviyorum ben bu karakteri yahu hatta her yere gitsin istiyorum Recep İvedik. Recep İvedik İtalya'da, Recep İvedik Rize'de, Recep İvedik İskoçya'da, Recep İvedik Hindistan'da... diye istediğiniz kadar uçabilirsiniz. Bu karakter her yeri her yaşantıyı deneyimlemeli biz de izlemeliyiz. Neyse gelelim konumuza;

5 Eylül 2015

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ’NE GERİ SAYIM HEYECANI BAŞLADI!


Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Altın Kelebek Ödülleri, bu kez Pantene sponsorluğunda organize ediliyor. 42.’si düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl da sanat camiasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Kırmızı Halı’dan sahneye kadarki süreçte sürprizlerin yaşanacağı, yıldızlar geçidine dönüşecek olan tören, birçok yeniliğe ve ilklere de ev sahipliği yapacak.

11 Ağustos 2015

VICTORIA'S SECRET MODELLERİNİN KASLARI VAR MI YOK MU?

Yani yıllardır hepimizin , benim de hayranlıkla izlediğim bu modellerin o muhteşem kasları bir sprey bronzlaştırıcı yardımı ile mi yapılıyor? Ama doğru:) heh heee.. Tamam gayet hoş, uzun ve zayıflar ama bu kadar kaslı değiller arkadaşlar. Bakın işte ispatı..!

13 Temmuz 2015

KUAFÖRLERE BİR KAÇ MÜŞTERİ ÖNERİSİ

"Kuaföre gideceğim, gidiyorum, kuafördeyim..." cümleleri biz kadınları nasıl da mutlu ediyor. Yalnız sıra "kuaförden çıktım" a gelince aynı hisleri yaşayamıyoruz. Tabi her kuaför için aynı şeyleri söyleyemeyiz lakin o kadar çok etrafta sık rastladığımız bir tablodur ki bu  "mutsuzluk tablosu" yine ofiste bugün konusu olduğu için yazmadan geçemeyeceğim.

9 Temmuz 2015

Sağlıklı saçlar için sizin sırrınız ne?

Türk kadınlarının %45’inin yıpranmış saçlara sahip olduğunu ortaya çıkaran ve onları besleyici bakımla buluşturan Dove, Türkiye’deki kadınların saçları ve saç bakımları ile ilgili farklı alışkanlıklarına dikkat çekerek çeşitli ipuçları veriyor ve her tip saç için geliştirdiği ürünlerle kadınların problemlerine çözümler getiriyor.

29 Haziran 2015

90 LAR 90 LAR YEDİN BENİ 90 LAR

Pazartesi sabah sabah 90'lar dinlersen ne olur... Bitersin..  Hadi bakalım Elif, anca yakalarsın günümüzü.  Kafa gitti tabi teee gencecik yıllarıma. Gençlik demiyorum çünkü daha hepimiz genciz arkadaşlar:)
Çelik'ten Cici Kız, Ateşteyim ateşte, Meyhaneci Çal Bu gece derken o dönemlerde giydiklerimize gitti aklım. Benim o dönem bir Mavi Jeans sarı pantalonum vardı ki sormayın....

17 Haziran 2015

TATİLDEYDİM DÖNDÜM, SANDALETLERLE GELDİM MERHABA....

Oh mis gibi Bodrum'uma gittim geldim. Torba'da sessiz sakin bir tatil yaptım. Yazılarımı size bu süre zarfında yazamadım ama inanın tatile çok ihtiyacım vardı. Bodrum'da hep aklımda olan şu sandalet yazımı yazmaya karar verdim. Neler oluyor herkeste bir gladyatör sandalet var. Haydi göz atalım bu yazıya...

5 Mayıs 2015

PLAJDAKİ ŞIKLIK İÇİN ÖNERİLER

Vee güneş ısıtırken günden güne bizi, yaz hayalleri kurmaya başladık bile. Tüm markalar yeni sezon ürünlerini hatta ve hatta plaj kıyafetlerini reyonlarında sergilemeye başladı bile. Bu yıl benim de giyeceğim Cihan Nacar mayoları ile editöryel bir çekim hazırladık size... Hadi biraz tüyolanalım:) Bu özel çekimin styling i benden, çarpıcı fotoğraflar Atilla Yayla'dan...

13 Nisan 2015

CİHAN NACAR MAYOLARI 2015 YAZINDA BAMBAŞKA OLACAK!


Cihan Nacar mayolarından daha önce bahsetmiştim sizlere. Bu yıl gerçekleşen yeni koleksiyon lansmanında bir sürpriz bekliyormuş bizi. Hadi yazıya... Birlikte göz atalım Cihan neler çalışmış bu yaz için?

10 Nisan 2015

Elseve Arginine Direnç x3 Yoğun Besleyici Serisi



Son zamanlarda değişen hava şartları ve sanırım benim anlayamadığım pek çok sebeple saçlarım cansızlaşmaya ve dökülmeye başlamıştı. Yoran ve yıpratan şehir hayatı, bitmeyen toplantılar, sonu gelmeyen davetler ve sonunda bu tempoya yenik düşen saçlarım için yapılabilecek bir şey olmalıydı.

26 Mart 2015

LINE ve Pepsi sevdiklerinle yaya yaya konuş diye var!

Telefon, sevdiklerimizle konuşmak için mükemmel bir araç. Artık hayatımızın çok büyük bir kısmını akıllı telefonlar kaplıyor ve herkesle görüntülü, görüntüsüz konuşabiliyoruz.
Sevdiklerimizle konuşurken kullandığımız bir çok akıllı telefon uygulaması var ve hepimiz bunları kullanıyoruz. Sadece mesajlaşmıyoruz, aynı zamanda konuşabiliyor, hatta birbirimizi anında görebiliyoruz. Bu uygulamaları kullanabilmek için iki tarafın da bu uygulamaya sahip olması gerekiyor. Ama bu kadar çok uygulama varken herkesin aynı uygulamayı kullanmasını beklemek biraz hayal oluyor.
Bu sorunları çözmek için LINE, bir uygulama geliştirdi. Artık LINE’da Premium Call özelliğiyle, LINE’a sahip olmayan insanları arayabiliyoruz. Sadece yurt içini değil, yurt dışını da çok uygun fiyatlara arayabiliyoruz.
LINE uygulamasına sahipsen, ekstradan bir şey yapmana gerek yok.
LINE indirmek için: http://me2.do/F1mG6dym

LINE ve Pepsi Kampanyası
Siz sevdiklerinizle yaya yaya konuşun diye LINE ve Pepsi birlikte bir kampanya başlattı. Hali hazırda LINE’dan LINE’a ücretsiz konuşabiliyorken, Pepsi kapaklarından çıkan şifreyle LINE'dan yurt ici, yurt disi, sabit veya cep telefonu istedigin numarayi ucretsiz arayabilmeni saglayacak 100 Premium Call kredisi kazaniyorsun.

Şifre Nerede?
Kutu Pepsi’lerin açma halkalarının arkasında veya Pepsi pet şişe altın ve gümüş renk kapaklarının altında şifreye ulaşman mümkün.

23 Mart 2015

BARBIELER "MOSCHINO" İLE ARTIK SOKAKLARDA DOLAŞACAK!

Ben 2 yaşındayken kurulmuş bu marka. Yani genç (öhöö öhöö) ama deneyimli bir İtalyan markası :) Oldukça dikkat çeken koleksiyonlar hazırlıyor bana göre. Seviyorum modaya bakış açısını, abartılığını ve bazen uçukluk yapmasını. İşte bu bahar ve yaz için hazırladığı BARBIE koleksiyonu... "HEPİMİZ BİR GÜN BARBIE OLACAĞIZ" desem yalaaaan olur:P

13 Mart 2015

MODEL CARA DELEVINGNE POZ VERİRSE...

 
1992 doğumlu İngiliz model Cara'yı diğer modellerden ayırt eden bir çok özellik var tamam kabul... Ama diğer bir özelliği de çılgın bir karakterinin olması. Her halini sosyal medyada kendi hesabında hatta defile çıkışında ulusal basının önünde  sergiliyor olması onu oldukça sempatik yapıyor. Küçük çocuklar gibi dil çıkarıyor, gözlerini şaşı yapıyor!  İşte bu Cara tarzını seviyoruz.

10 Mart 2015

YA BERELENİRİM, YA ÖRERİM:)

Kış ayında kafayı sıcak tutalım diye bas bas bağırıyorum. Öyle yaz gibi saçı yıka hemen çık yapamıyorsunuz. Mutlaka kurutmak gerekiyor.  Benim gibi saçlarınız var ise iki saat fön  makinasıyla da uğraşmayı sevmezsiniz eminim. Bu sebeple bere benim için çok önemli. Yanımdan eksik etmem. Arada sırada örgüde benim kaçış yolum. Farklı stillerle yıkayıp kuruttuğunuz ama şekil veremediğiniz saçın diğer kurtarıcısı da  ÖRGÜ. Örünüz.... Bol bol örünüz hem de nemli saçı ördüğünüzde en az 2-3 saat sonra açarsanız doğal dalgalar göreceksiniz. Artık saçınızla savaşmaya gerek yok. Ör ya da tak bere:)

Zaman Değişir, Ama Büyük Gözlerin Modası Asla Değişmez!


4 Mart 2015

GRİ SAÇLARINDAN SEN SUÇLUSUN LAUREN CALAWAY

"Senden model olmaz! boyun kısa..." dediler, o  gitti kendi deyimiyle "travel size" model oldu.

Yani bir süper model ile aynı kalitede iş çıkarabilen ama fiziksel anlamda boydan biraz yoksun model diyelim biz buna. Aslında Lauren saç makyaj ve stilist olarak moda çekimlerinde kariyerine başladı ve bir gün benden neden model olmasın ki dedi ve kendine ücretli bir fotoğrafçı tutarak portfolyosunu oluşturdu. Objektife bakmayı, poz vermeyi öğrendi. Los Angeles'ta uğradığı ajans ona model olamayacağını söylemişti çünkü boyu 157 cm.di.

21 Şubat 2015

KORELİ GÜZEL MODEL: SOO JOO PARK

CHANEL'den gözünüz ısırabilir belki Soo Joo Park'ı. 1986 doğumlu 1.78 cm. boyundaki bu Koreli model son günlerde gözüme çarpan en iyi modellerden...

16 Şubat 2015

ÖZGECAN ASLAN İÇİN SUSMAYIN KONUŞUN MEDYA...

Benim de susacağımı mı sandınız?
 
Medyada çalışan tüm arkadaşlarıma, meslektaşlarıma sesleniyorum. Biz bağırmazsak, yazmazsak görevimizi eksik yapmış oluruz... Yazın, çekin, yayınlayın Allah rızası için ve kendiniz, kardeşiniz, evlatlarınız, sevdikleriniz için... Magazinci olsan da haberci olsan da spor, moda, ekonomi yazarı olsan da konuş güzel arkadaşım! Bu acılı anne babanın sana, kalemine ihtiyacı var! Bu ülkenin senin düşüncene, desteğine ihtiyacı var!

30 Ocak 2015

EMILIO PUCCI BU BAHARDA NASIL ÇIKACAK KARŞIMIZA?

Ben bu markayı daha önceki yazılarımdan da bileceğiniz üzere çok seviyorum ve tasarımlarını merakla bekliyorum. Hem ruhuna hem göze hitap eden kumaşlar. Desenlerin çeşitliliği, renklerin karışıklığı beni cezbediyor. Başkası bu kadar rengi karıştırsa belki bu kadar hoş olmaz ama Emilio Pucci bu işi iyi biliyor!

19 Ocak 2015

13.ATÜ SNOWMASTERS YARIŞLARI SONUÇLANDI!

ATÜ SNOWMASTERS yarışları 17 Ocak 2015 Cumartesi günü başarılı ve harika bir organizasyonla gerçekleştirildi. Neler kaçırdınız merak edenler buraya...
 
Tabi ben ve ekip bir gün önce Uludağ'a hareket ettik. Yine valizdi, yarışmacıların hediyeleriydi, e bir de araya kuaförü soktum:) derken yaptım saati 23.00. Sabahta 04.00'de dikildim ayağa. Hemen ekibi telefonla taciz ederek uyandırıp Atatürk Havalimanı'nda buluşup diğer valizlerimizi de ofisten alıp çıktık İDO Yenikapı'ya... İşte yine bir kar macerası ve benim buzda düşüp bileğimi büktüğüm bir kar faciası:)

4 Ocak 2015

KAR KIYAFETLERİNİZİ HAZIRLAYIN! ATÜ SNOWMASTERS'A , ULUDAĞ'A GİDİYORUZ

 
Geçen yıl ki hüsranın ardından bu yıl bol bol kar göreceğiz Uludağ'da. Geçen yıl kar yağsın da şu yarışları sağ salim yapalım dedik, sonunda yaptık. Çok bir kalabalığımız yoktu ama biz bize ve snowboard ve kayak severlerle gerçekten keyifli bir Uludağ atmosferi yaşadık. Bu yıl da yarışlarımız Ocak ayında ATÜ Snowmasters olarak gerçekleşecek.