13 Mart 2015

MODEL CARA DELEVINGNE POZ VERİRSE...

 
1992 doğumlu İngiliz model Cara'yı diğer modellerden ayırt eden bir çok özellik var tamam kabul... Ama diğer bir özelliği de çılgın bir karakterinin olması. Her halini sosyal medyada kendi hesabında hatta defile çıkışında ulusal basının önünde  sergiliyor olması onu oldukça sempatik yapıyor. Küçük çocuklar gibi dil çıkarıyor, gözlerini şaşı yapıyor!  İşte bu Cara tarzını seviyoruz.

 
Cara'nın yüz hatları gerçekten kusursuz... Saç rengi göz rengi ve tabi ki o meşhuurr "koyu renk kalın kaşları". Her ne kadar kendisi doğallıktan yana olsa da bazen onu bir davette kırmızı rujla seksi bir kadın olarak görebiliyoruz.  
 
Ona yapılan çeşitli makyajlarla Cara birden fazla kadın imajına kolaylıkla girebiliyor ve imajı oldukça başarılı taşıyor. Objektifte farklı biri olabilmek onun iş potansiyelini de arttırıyor. Firmalar Cara'yı markalarının yüzü olarak seçerken zaman zaman ona ayrı bir kimlik de hazırlıyorlar. Bu kız iyi kazanıyor olmalı:)
 
1.77 cm boyunda ve oyunculukla başlayan kariyeri modellikle devam etmekte. Zaman zaman tv programlarında da kendisini görebilirsiniz. Ekranı seviyor. Ekran da onu. İzleyiciyi kilitleyebiliyor. İşte bu da başka bir özelliği. British Fashion Awards'da Yılın Modeli ödülüne 2 defa layık görüldü. 2015'de Elle Style Awards sahibi oldu. Daha ne olsun... Çalıştığı markaları yazarsam sıkılırsınız bildiğiniz tüm markalar bu kızın peşinde...
 
























 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder