26 Ekim 2015

KIŞIN VAZGEÇİLMEZİ PELUŞ KÜRKLER...

Her ne kadar biz kadınlar kürkün verdiği o ihtişama bayılsak da bazen kürk kullanırken kendimizi komik durumlara düşürebiliyoruz. En iyisi bu kürk dediğimiz tabi ki sahte olan peluşları nasıl kombinleriz, hangi formdaki montlar bizi daha ince gösterir bunları çalışmak olacak sanırım. Çünkü bu sezonda çantamızdan, montumuza, ayakkabımıza kadar bu sevimli tüy yumaklarını  bol bol kullanacağıza benziyor.

 
Yukarıda görmüş olduğunuz beyler de podyumun abartılı stylinglerinden birini taşıyorlar:) Ama siyah ve beyaz nasıl da güzel duruyor değil mi? Ben bu iki rengin kullanıldığı parçaları çok seviyorum.
 
Moschino her zaman ki gibi uçlardaki tasarımı ile bizi aaaoowww şeklinde hayretlere düşürüyor. Aşağıdaki kaban harika değil mi?
Renkli peluşlarda son derece şık görünüyor, bu tür renklerin içine siyah kullanılması montu ön planda tutacaktır. Moschino yine erkekler için de eğlenceli parçalar tasarlamış. Kürklü botlarını her ne kadar bir erkeğin ayağında görmek istemesem de bu model hoşuma gitti.
 
Aslında Eminönü'nden gidip alacağınız yapay kürk ve versiyonları olan parçaları kumaşçıdan kestirip mevcut montunuzun yakasını, manşetlerini değerlendirebilirsiniz. Ya da sevdiğiniz çantanızın saplarını, berenizin ponponunu, çizme veya botunuzun kenarlarını yine bu kumaşla kaplayarak şıkıngen olabilirsiniz.
 
















 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder