13 Nisan 2015

CİHAN NACAR MAYOLARI 2015 YAZINDA BAMBAŞKA OLACAK!


Cihan Nacar mayolarından daha önce bahsetmiştim sizlere. Bu yıl gerçekleşen yeni koleksiyon lansmanında bir sürpriz bekliyormuş bizi. Hadi yazıya... Birlikte göz atalım Cihan neler çalışmış bu yaz için?

 
Bu Cumartesi hava o kadar güzeldi ki once sahile inip bir temiz hava alalım dedik ve sonra sevgili arkadaşımız, başarılı arkadaşımız Cihan Nacar'ın lansmanı için hazırlanmaya başladık. Hazırlanma dediğim tuvalet falan giymedim tabi ki:) Hızlıca saçımı makyajımı yapıp yola koyulduk. Malum, Cumartesi trafiği bizi depresyona sokacaktı. Nişantaşı'nda Modüs Otel'de verilen davete sağ salim vardık...
 
 

 
Bu ne kalabalık bu ne ilgi... Cihan sen gerçekten her yıl hızla büyüyen bir marka oldun dedim kendi kendime. İşi bir yana bırakın Cihan'ın samimi olması ve işine profesyonel yaklaşması da herkes tarafından sevilmesini sağlıyor.
 
Bu yıl modellerinde "Amazon kadınını" yansıtmayı hedefleyen Cihan, daha önce kullandığı siyah ve nude renklerden daha canlı daha doğa temalı renklere yoğunlaşmıştı. Yine çarpraz bantlı modeler favorim oldu. Mavinin mavisine, yeşilin yeşiline aşık oldum.
 
Bu arada Cihan Nacar, Hande Yener gibi ünlü ve stil sahibi kadınlarla çalışmaya devam ediyor. Gecede  "Bu Tarz Benim" yarışmascılarından Ayşegül, Gizem, Roza gibi bir çok isim de yer aldı.
 
Biz ne yaptık uzun zamandır görüşemediğimiz arkadaşlarımızı gördük. Eşim Atilla Yayla'nın çok sevdiği arkadaşı Türkiye'nin en önde gelen model ajanslarından ICE MODEL MANAGEMENT'in sahibi dostumuz, eski model Serdar Demirci ve eşi Karolina ile vakit geçirdik. Geceye katılan davetliler arasında yine dostlarımız İlker ve Şennur da vardı...
 
Bazı fotoğraflarımız cep telefonu ile çekildiğinden çok size layık değil ama ışığın azizliği ile daha da hoş hala geldi??? :))) artık kusuruma bakmayınız efem...
 







 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
.

1 yorum:

  1. Merhaba Elif Hanım :)
    Dünyanın ilk sosyal alışveriş platformu buypasa.com açılıyor; kampanyalı yaz ürünleri, ücretsiz sanal dükkanlar yakında sizlerle buluşuyor. Detaylar için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil