19 Aralık 2013

MODEL JOURDAN DUNN - ARTIK JOURDAN MODA!

Adriana Lima iyi de yeni gelen nesil de hiç fena değil hani. 1990 doğumlu İngiliz model Jourdan, 2006 yılında keşfedilmiş ve şimdi tüm markaların defilelerinde salına salına boy gösteriyor!
 
Tabi yine güzelliğinde hiç gözüm olmadan inceliyorum arkadaşı:) 23 yaşındaki yaşadığı bu büyük şöhreti nasıl kaldırır bilmem ama modellerin zaten kaderi bu. Justin gibi daha küçük yaşlardakilere bakarsak 23 oldukça olgun bir yaş tabi...


Prada'nın 2008 defilesine çıkarak tüm markaların, fotoğrafçıların ve moda dünyasının dikkatini çekmiş bu güzel arkadaş. Sonra gelsin Burberry, Calvin Klein, Yves Saint Laurent,Victoria's Secret, Topshop, Jaeger, Gap,Marc Jacobs, Benetton, H&M.
 
2008'de podyumların yeni yıldızı olarak style.com'da lanse edilmiş ve Britain Fashion Awards'da "Yılın Modeli" seçilmiş.  Vogue İtalya, Fransa, Japonya, İngiltere, Amerika, Rusya ve Elle dergilerinde ardı arkası gelmeyen çekimler akmış durmuş Jourdan'a. Jourdan şu anda top 50 model arasında yerini aldı.








 
 
Özel hayatına gelince 2009 yılında dünyaya getirdiği bir oğlu var. Demek ki sadece genç anne olma fikri Türkiye'ye özgü bir düşünce değil. Aslına bakarsanız ben çok şaşırdım. Neresine doğum yapmış bu kız!!!! İsyan ediyorum şu an.
 
Model olarak gerçekten başarılı, gelelim günlük hayatına. Günlük hayatta kendine özgü rahat giyinmeyi tercih ediyor. Yün bereler, taytlar, t-shirtler,hafif makyaj tercihi. Ama gece kıyafetlerinde derin dekolteleri ve koyu renkleri tercih ediyor. Zaman zaman turuncu ruj gibi farklı tonları deneme cesaretini gösteriyor ama yine özüne dönüp o dolgun dudaklarını ten rengi ile parlatıyor. Sanki dudağın parlamaya ihtiyacı var da! İsyan durumu yine hahahah...



 
Ama bu fotoğrafı koymadan da geçemeyeceğim. Ne kadar güzel, fit olursan ol bayanların düşmanı selülit ve çatlak her yerde malesef!
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder