26 Aralık 2013

HER YERDE İNDİRİM VAR, BENDE ALIŞVERİŞE VAKİT YOK!

Nakit de yok diyenleri duyar gibiyim. Yoksa ben mi kendimi dinliyorum:)
Tüm alışveriş merkezleri, caddelerdeki mağazalar, güzelim Nişantaşı! İndirime devam devam!

Yeni yıl öncesi kimi görsem ve üzerinde bir parça, aksesuar beğensem şöyle bir yanıt alıyorum bu günlerde "geçen gün şuraya gittim, indirim var şekerim yarı yarıya". Hatta daha bugün bizim Melisa'da yaşadım bu durumu haha.

19 Aralık 2013

MODEL JOURDAN DUNN - ARTIK JOURDAN MODA!

Adriana Lima iyi de yeni gelen nesil de hiç fena değil hani. 1990 doğumlu İngiliz model Jourdan, 2006 yılında keşfedilmiş ve şimdi tüm markaların defilelerinde salına salına boy gösteriyor!
 
Tabi yine güzelliğinde hiç gözüm olmadan inceliyorum arkadaşı:) 23 yaşındaki yaşadığı bu büyük şöhreti nasıl kaldırır bilmem ama modellerin zaten kaderi bu. Justin gibi daha küçük yaşlardakilere bakarsak 23 oldukça olgun bir yaş tabi...

15 Aralık 2013

GECE GECE ÜŞENMEDEN YAZMACA DENEMECE

FLORMAR, CECILE, GARNIER, VICTORIA'S SECRET, RIMMEL, SEPHORA, BİSKÜVİ... Gece gece süslenesim geldi, kullandığım ürünlerden bazılarıyla ilgili birkaç paylaşım yapayım bari...

Bu arada şu iphone uygulamalarından perfect365 uygulamasını denedim, keyifli bir uygulama aslında. Gözlerim neden renkli değil, lens takıp değişiklik yapacağım diyenlere duyurulur... Lens takmadan önce kendinize hangi renk lensin gideceğine bu uygulama ile karar verebilirsiniz. Benim gibi uzaydan gelmiş bir görüntüyle de karşılaşabilirsiniz:)) 


14 Aralık 2013

BEYONCE' UN İMAJ ÇILGINLIĞI

BEYONCE'un imaj çılgınlığı ve zehir zekası derim buna ben! I Tunes'a özel bir haftalık bir tanıtım planı yaptı ve You Tube hesaplarından 30 saniyelik videolarını paylaşmaya başladı


E artık evli çocuklu kadın promosyon süreçlerine koşturamayacağı için akıllılık yapıp 17 videoyu birden boş zamanında çekip kenara koymuş. Basına verdiği açıklamada ise;  hep önce albümü çıkarıp hangi şarkıya klip çekeceğimize tepkilere göre karar veriyordum, artık farklı birşey yapmak istiyorum ve görselliğin insan hafızasında çok önemli olduğunu biliyor ve şarkılardan önce öz izleme videolarımı yayınlıyorum. Fanlarım için tüm şarkılarıma klip çekiyorum... diyerek neden bu yolu seçtiğini açıklamış.

10 Aralık 2013

KENDİNİZE HEDİYE ALMAYA NE DERSİNİZ? H&M'DE MAKE-UP MAKYAJ ÜRÜNLERİ

Onu düşün bunu düşün arada kal, aman kimseyi kırmayayım diye tut tut kendini sonra patla... Bu hayatın sıkıntıları bitmez sevgili takipçiler. Siz en iyisi bu aralar bir H&M'e uğrayın da kendinizi şımartın.


Artık sadece giyim ve aksesuar değil makyaj ürünleri de satışta H&M'in. Ben gittim, satın aldım ve çok memnun kaldım. Hatta yılbaşı hediyesi olarak bile arkadaşınıza, kızkardeşinize, kuzinize, annenize, anneannenize (bunu anane diye yazmak istiyorum yazamıyorum:((( oh yazdım işte..) hediye edebilirsiniz.

9 Aralık 2013

ELLE STYLE AWARDS 2013 TÜRKİYE ORGANİZASYONU

Nereden başlasam nasıl anlatsam. Başarılı bir organizasyon diye buna derim ben. Event yapmak yani davet vermek öyle kolay bir iş değil sevgili blog severler. Bu tür kaliteli işleri anlatmalı, aktarmalıyız ki iyi ve kötüyü, başarılı ve başarısızı birbirinden siyah ve beyaz gibi ayırt edelim değil mi?

Öncelikle CNNTURK Genel Müdürü Barış Tünay'a teşekkürlerimi iletiyorum ve bu güzel organizasyonda emeği geçtiği için medya sponsoru olan başarılı tv-haber kanalını tebrik ediyorum. Ödül gecesini canlı yayınla tüm izleyenlerle buluşturdu...

5 Aralık 2013

CHRISTMAS MIRISTMIS HEYECANLARI


YENİ YIL GELİYOR! TAVSİYELERİM VAR, 2014 HERKESE MUTLULUK GETİRSİN!

2014 geliyor diye heryerde bir telaş heryerde bir heyecan fırtınası, mağazalar ürünlerini iki katına satma çabasında... Ruh hallerimiz depresifden hallice. Aman geliyor yeni yıl, hoşgeliyor da sadece bana mı geliyor? Neyin peşindeyiz? Ben bugün neden herşeye sinir oluyorum sorarım size siz de bu hallerde misiniz?

2 Aralık 2013

CANDICE'IN GÜNEY AFRİKALI OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?


 1988 Ekim doğumlu Candice Swanepoel, yani 26 yaşında... Verdiği pozlara bayılıyoruz. Gözümüzü alamıyoruz bu güzel modelden. Bu sarışın kız nasıl oluyor da Güney Afrikalı olabiliyor demeyin .. .

Candice Güney Afrika'da Mooi River kasabasında dünyaya gelmiş.
15 yaşındayken keşfedilip Vogue İtalya için poz vermeye başlamış. Mario Testino, Steven Meisel and Karl Lagerfeld ile çalışınca 18 yaşında New York'a taşınmış ve Victoria's Secret için başvuruda bulunmuş. Sonuç gördüğünüz gibi Candice podyumlarda boy gösteriyor efendim.