13 Mart 2013

MUHTEŞEM BRONZLAŞTIRICI ÜRÜNLER.. AÇIKLIYORUM..


















YAZ GELİYOR! Gelmeden bronzlaşmak lazım tabi aşırıya kaçmadan.. Bırakın kendinizi güneşin kollarına, NO solaryum:) Güneşle doğal şekilde bronzlaşın. Evet bu yazıyı başka yerde bulamazsınız, araştırmalarım sonucu en iyi bronzlaştırıcıları keşfettim. Bu yaz herkes "Brazilian Girl" olacak:)
Belki 1-2 solaryum sonrası direkt güneşe çıkmak daha estetik olabilir. Hem de çabuk renk alırsınız. Fakat öyle ürünler var ki güneşi 1 dakika görmeniz yetebiliyor güzel bir  bronzluk elde edebilmek için..





Sevin yada nefret edin! Bronz teni herkes çekici bulur, bronzlaşınca kadın erkek herkes genç hisseder, kendine daha da güvenir. Hem çatlaktı, selülitti, yağlanmaydı bu sorunlarda itina ile kapanır..

Yaz gelmeden güzel bir tüyo veriyorum; Amerika’nın en iyi en çok kullanılan ve en popüler bronzlaştırıcılarını açıklıyorum:


Candy Crush Parfüm
CONCEITED


Bu losyonu sürdükten sadece 1 dakika sonra mükemmel bir bronzluk sizi bekliyor. Cilt kusurlarını örtüyor, mat bir yüzey sağlıyor. Aydınlatıcı opal özleri parlaklık için, cildin parlaklığını artırmak için yardımcı oluyor.

* Fındık, Silikon ve Aloe, DHA ve Erythrulose içerir.





JWOWW 
 Black Bronzer
Doğal bronzlaştırıcı ve melanin arttırıcılar. Bu özel karışım, seksi bir bronzluk veriyor.
İçeriğinde bulunan kenevir tohumu ve siyah kuş üzümü yağ yani bu üstün nemlendiriciler koyu renk için cildi hazırlıyor. Vitaminler, ayçiçek yağı ve kukui fındık yağının pürüzsüz kombinasyonu  cildi yumuşatıyor.

Anti-oksidanlar, amino asitler, karoten, fitosteroller, fosfolipidler, kalsiyum, magnezyum, kükürt, potasyum, çinko ve fosfor gibi bir dizi mineral içerir. Dokuz temel amino asitler de dahil olmak üzere tüm yirmi bilinen amino asit içerir, aynı zamanda, A vitamini, B1, B2, B3, B6, C, D, ve E içeriyor.






Kardashian Glow Doğal Bronzlaştırıcı

Lux Silikon Doğal Bronzlaştırıcı

Cilt aydınlatıcı jel ve  bronzlaştırıcı.. Mandalina esansı içeriyor. Kokusuna bayılacaksınız, çok egzotik..
Jel kombinasyonu.. Doğal Bronzlaştırıcı kompleksi, koyu, lekesiz bir bronzluk sağlar. Cilt canlandırıcı formülü parlak, aydınlatıcı bir etki bırakır.

* Hipoalerjenik, Paraben ve Glutensiz. Hassas ciltler için idealdir. Aloe, * Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir *






SPLURGE  


Cilt bakımı ve kaliteli bir bronzluk için bu kadar para vermeye değer. Cilde kadifemsi bir yumuşaklık veriyor. İnce çizgileri silikon emülsiyonu sayesinde nerdeyse yok ediyor.. Yoğun nemlendirici içeriyor.




LEGALLY DARK 18 x

Meyveli hindistan cevizli esansı ile plajlarda arkanızdan büyülü bir koku bırakacaksınız.
Karamel tonlarında bronzluk sevenler için ideal. Kırışıklıklara, ince çizgilere veda edin. Dolgunlaştırıcılar sayesinde cildiniz dergiden fırlamış bir model gibi pürüzsüz olacak..


İçeriğindeki Shea Yağı ve Aspir Yağı ekstra nem sağlar. C vitamini de anti-kırışıklık özelliği ile dikkat çekmekte.








KARDASHIAN GLOW TAN EXTENDER


Cildi korumak için güçlü antioksidanlar sağlarken zengin çiçek  yağı, derin nemlendirme sunmaktadır.














Sinfully Black




Siyah Ceviz Özü ve diğer doğal bronzlaştırıcılar koyu, yoğun, lekesiz bir bronzluk sağlar.
Kenevir tohumu özü maksimum renk verir. Aloe Vera cilde yoğun nem sağlar. Vitaminler, ayçiçek yağı, ve kukui fındık yağı cildi yumuşatır.











KARDASHIAN GLOW

Luxe Silicone Dark Bronzer


RejuvaceII Anti-Aging Complex


Mattifying Formula


Limon ve şeftali kokusu ile farklı bir esans içeriyor.









Hardcore Black
Aloe Vera Jel, Vitamin E ve Vitamin B5..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder