31 Ekim 2014

SUNİ DERİ PANTALONU NASIL KOMBİNLERSİN? NEREDE KAÇA?

Başlıktada belirttiğim gibi SUNİ deri pantalon diyorum efenim... Yine sadece bu sezon değil, çalışan veya kendine giyimine özen gösteren her kadının dolabında olması gereken bir parça. Gündüz ayrı akşam ayrı bir havası var. Ama ne ile kullanacağınız kısmı biraz kafa karıştırır. Yardımcı olabilmek için örnek kombinlerden bahsedelim ve tabi ki size en yakın nerelerden alabilirsiniz, kısaca markalara göz atalım.

30 Ekim 2014

BU HAVADA MİNİ ETEK GİYİLİR Mİ? GİYİLİR!

Mini eteklerinizi hemen dolabınızdan bulun ve en çok giyilenler bölümünüze yerleştirin. Öyle bir bölüm yoksa dolabınızda hemen oluşturun bu arada. Bu kısım, kurtarıcı kısım sizin için! Neyse, evet havalar soğuk, hele benim oturduğum bölge uuuuu hiç sormayın. Uçuruyor adeta... Ben kışlıklarımı daha once de söylediğim gibi çok oldu çıkaralı. Şimdi hepsi havalandı ve yıkanıyor tek tek.

15 Ekim 2014

Sen de Kotex Kullan, Hayatından Kuralları Kaldır!

Merhaba!

Umarız her şey yolundadır.

Senin de bildiğin gibi pek çok kadın özel günlerinde rahatsız ve endişeli hissediyor ve bu yüzden de kendilerine bazı kurallar koyuyor. Oysa doğru ürünleri seçen kadınların bu dönemde kendilerine kurallar koymalarına ve hoş olmayan bazı durumları yaşamalarına hiç gerek yok. Yenilenen ürünümüzü tanıtmak amaçlı hazırladığımız reklam kampanyasıyla bu durumu gözler önüne serip, Kotex’in kadınların ihtiyaçlarını anladığını ve bu süreçte onların
yanında olduğunu anlattık. Aynı zamanda kadınları www.kurallarikaldir.com web sitesine davet ederek kurallarını bizimle paylaşmalarını istedik. Paylaşılan 5000 kural arasından bu dönemde karşı karşıya kaldıkları zorlukları en yaratıcı şekilde anlatan 3 kişinin kuralını seçerek Demet Evgar’la eğlenceli skeçler haline getirdik.

14 Ekim 2014

GECCE MEKAN OSKARLARI 2014 DEN KARELER

Gecce.com sitesini hepiniz bilirsiniz. Gayet başarılı, yıllardır kendini yenileyen,  başarılı bir yüze sahip. Keyifli yazıları ve konuları bir yana, bir de mekan seçiminde size her zaman yardımcı oluyor. Akşam nereye gitsek, ne yesek? İş yemeği için misafirlerimi nereye götürsem? Haftasonu kahvaltıyı nerede yapsak? gibi sorularımıza anında cevap veren bir web sayfası. Dün gece 14.sü gerçekleşen Mekan Oskarları törenindeydim. Bakalım ne yazmışım...

6 Ekim 2014

GARNIER YOĞUN KRİSTAL SARI NEDEN KALDIRILDI?

GARNIER CARPICI RENKLER serisinde benim favorim olan ve yoğun Kristal sarı isimli boya katalogdan neden kaldırıldı acaba? Ve yerine renk 8 aydır gelmedi... Bu nasıl bir umursamazlık!

5 Ekim 2014

PALTO ZAMANI!

Bu sonbahar-kış sezonunda boğazlı  kazakların üzerine giyeceğiniz bir beden büyük palto ve mantolar size ayrı bir şıklık katacaktır. O kadar hoşuma gitti ki hangi birini buraya ekleyeceğimi şaşırdım.