24 Mart 2014

TOM FORD SPRING-SUMMER MEN COLLECTION / BAHAR-YAZ ÇEKİMLERİ


TOM FORD markasını ben daha çok kokuları ile haşır neşir olduğumdan takip ediyorum yalnız koleksiyonları hiç fena değil. Genç ve dinamik bir marka. Oldukça da yükselişte. Bu bahar yaz sezonunda neler çalışmış, kimlerle çekimini gerçekleştirmiş gelin ortaya çıkan işe bir göz atalım.

19 Mart 2014

BURBERRY PRORSUM 2014 BU BAHARA NELER ÇALIŞMIŞ?

 
Trençkot dedik ama asıl markadan bahsetmedik. İşte trençkotlarda her yıl bir rüzgar estiren marka. Burberry Prorsum 2014. Gelin trençkotlardan önce markaya bir göz atalım.

KIZLAR KAPIDA YAZ VAR! 2014 BİKİNİ MAYO MODELLERİ

 
Değerli takipçiler,

Acı ama gerçeği söylemenin zamanı geldi. Bayanlar yaz geliyor. Aranızda "Alkali diyet tutmadı, Karatay bende çöktü:(, Dukan'ın yanından geçemedim. "diye üzülen arkadaşlarım varsa üzülmeyin yaza önümüzde bugün itibari ile 73 gün var. Bu demek oluyor ki en az 2 ayımız var. İki ayda neler yapılmaz ki. Mesela benim daha önce yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz. Model vüc'u'du'na nasıl sahip lunur başlıklı yazı..

Aslında konumuz mayo ve bikiniler. 2014 yazında dünyada sahillerdeki trend mayo ve bikinilere göz atalım.Etnik desenleri zaten her zaman beğenmişimdir. Tabi giydiğiniz mayo ile kabile kadını gibi etrafta gezmenin bir manası da yok. Herşey kararında. ( Bu annemin lafı, aslında çoğu kişi bilir ama annem hep söyler:), bu benim aşırılığımla mı ilgili acaba..?)

3 Mart 2014

ULUDAĞ'DA KAR VAR!



 Gittim gördüm kaç gündür dağda idim. Kar yağdı kar … Haberiniz var mı? 

Takdir büyük yerden gerçi ama kar gerçekten bu mevsim tüm Uludağ'ı hüsrana uğrattı. Yokluğu turizmi şaşırttı adeta. Herşeye rağmen Snowist ve Snowmasters yarışları çalışmaları devam etti ve gerçekleşti. Atü Duty Free sponsorluğunda snowboard ve kayak severler, hem yarıştı hem de keyifli vakit geçirdi geçen haftalarda.
 
 
İnstagram, facebook, twitter dan "Kar var mı kar?" diye soranlar için artık çok geç kaçırdınız çünkü:) Power fm in müzikleri ile dağ gerçekten bu sezonun en yoğun günlerini bu yarışlarla yaşadı. Ondan önce karsızlık güzelim Uludağ'da büyük sessizliğe sebep olmuştu.