28 Ağustos 2013

MANGO DEFİLESİ 2013 SONBAHAR/KIŞ YORUMLARIM


 
Dolabımda oldukça ürünü bulunan ve vazgeçemediğim MANGO, dün akşam yeni koleksiyonunu sunmak üzere Four Seasons Hotel İstanbul At The Bosphorus da bir organizasyon düzenledi.

 
20.30'da davet alanına giriş yaptık ve güzel bir karşılama sonrası Öner Evez'i gördük. Koşuşturması arasında hızla iki çift laf ettiğimiz Öner beye buradan teşekkür etmek isterim. Organizasyon oldukça başarılı idi.. Ne de olsa usta eller işin içine karışmıştı..

 
 
 
Gelelim yorumlarıma; MANGO koleksiyonu yine kendine özgü rahat stili ile dikkat çekti. Bol hırkalar, göğüs dekolteli gece elbiseleri, tulumlar en ilgimi çeken parçalardı.
 




Bu koleksiyonda podyumda Kanadalı model Jessica Stam’ı da görme fırsatımız oldu. Bence abartıldığı kadar güzel değil ama iyi bir model, yürüyüşü, bakışları, podyuma ve seyirciye hakimiyeti örnek alınması gereken bir model. Hele hele bizim Türk modellerden bazıları yürüyüşleri ile “Ne yapıyor bu kendinde mi acaba” dedirten stiller sergilerken...
 

Hakan Akkaya gibi sevdiğim isimleri de görmüş oldum, Hakan’ın tarzı çok şıktı özellikle pantalonuna ve ayakkabılarına ba-yıl-dım.
 

Cemiyetten bir çok önemli isim de vardı gecede. Saysam çok vaktimi alacak zaten benim ilgi alanım da bu isimler değil moda...
 

Saat 21:30’da defile başladı. Mango Kids için podyuma çıkan balonlu çocuk modeller çok şekerdi. Aralarında öyle bir çocuk vardı ki gözlerimi saçlarından alamadım, hem de çok güzeldi. Fakat ağlaya ağlaya podyuma girdi ve çıktı.
 

 
Defilenin ardından dj.party ile boğaz havası eşliğinde vakit geçirdik. Yemekler muazzamdı fakat ışık eksikliğinden ne yediğimizi görmekte zorluk çektik. Biraz daha ışıklandırma iyi olurdu.
 
Genel oturma düzeni çok iyiydi. Servis kusursuzdu.

 
İyi olmayan ve yine her defasında dikkatimi çeken şey genç bayanların BOTOKS ve estetik operasyon düşkünlüğü idi. İnanamıyorum bazen. Herkes aynı. Aynı kaşlar, aynı yanaklar, aynı dudaklar, aynı göğüsler, aynı burunlar.. Neden herkes birbirine benzemeye çalışıyor ki?
 
 
Defileye çıkan modeller o kadar doğallardı ki.. Sanki özellikle seçilmişler, özellikle kendi burunları ve vücut hatları ile gözlerimi doldurdular. Doğal olmanın ve olabilmenin ne kadar güzel olduğunun altını çizer gibiydiler. Aferim onlara..

 
Neyse botoks olayına daha sonra giriş yapacağım tekrar. Gece özetle güzeldi, koleksiyonda kırmızı gece elbisesine bayıldım. MANGO HE yine başarılı çalışılmıştı, erkek de iyi koleksiyon yapmak ve bulmak zordur, ama bu işi de iyi ele almış MANGO.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder