18 Mart 2013

BU YAZIN TREND SAÇ RENKLERİ


Saç rengimle oynamayı sevenlerdenim. Yalnız bir açık bir koyu ton derken artık anladım ki ben karamel ve bal tonlarından ayrılamıyorum. Güneşi görür görmez saç rengim nasıl olmalı diye düşündüm. Düşünmem tabi çok zaman almadı:) Hemen yeni bir renk  buldum kendim için.. Ama tabi bunu kuaföre nasıl anlatmalı bilemiyorum.
Her yenilikçi girişimim " ama Elif hanım sizin saçınız şimdi bu bu renkte işlem görmüş yani yok yok imkansız, bence bu renk yapalım, uçlarından alalımi, aralara balyaj ile... "devam eden bir sohbetle bitiyor. Ama sonra ne oluyor biliyor musunuz?? Ben bu sefer başka kuaföre gidip yine dediğimi yaptırıyorum. Ya da direkt savaş ilan ediyorum ve kuaförümü dinlemeden "yapar mısınız yapmaz mısınız?" diye sorarak net cevap istiyorum. Yahu kardeşim ben buraya mutlu olmaya geldim. Sen niye beni allem edip kallem edip farklı bir saçla  göndermeye çalışıyorsun ki!  
Bu sebeple benim her zaman gittiğim bir kuaförüm yoktur. Hep değiştiririm, yeniyi denerim. Çünkü bir süre sonra kuaförünüz sizi görmek istediği şekle sorkmaya çalışıyor. İşte bu sebeple siz de değiştirin arada bir.. Kopamıyorsanız sırasıyla dönüşümlü olarak yine eski kuaförünüze uğrayın.. Tabi bu arada tüm kuaförlere de saygı duyuyorum bizlere tavsiyelerini söylemek durumundalar, ama ben mutlu olmadıktan sonra ne yapabilirim ..
Bu arada bazı yazılarımda adı geçen kuaförler gerçekten işinin ehli kişiler. Onlarsız saç saç değildir.. Onlara güvenim sonsuz ki saçımı ellerine bırakıyorum. Bu sitede adı geçen kuaförlerimiz sizi seviyorum..! lafım size değil biliyorsunuz.
Neyse gelelim bu yaz tercihime. Yine çok uzaklaşmıyorum tonlarımdan ama farklı bir ton istiyorum..ve bu yazın trend olacak saç renginin adını koyuyorum! SAHRA SARISI....







Bu renge alternatif önerilerim olacak tabi; bakır tonları ve küllüler..


Bunlar dışında koyu renk zaten gerçekten koyu tenli kişilere gidiyor. Ama diyorum ki bu yaz her bayan ışıl ışıl  olmalı!


TATİL ÖNERİSİ JERBA ADASI

FARKLI BİR TATİL ÖNERİM VAR! TOPLAYIN VALİZİNİZİ DJERBA ADASINA GİDİYORUZ! desem harika olurdu:(



 

 Haritanın Arapça olduğunun farkındayım ama henüz JERBA adasını Türkçe anlatan bir görsel yapılmadı:)
Bundan 7 sene önce gittim ve aşık oldum bu adaya. Hem de son derece modern, son derece international.. Her milletten turist var. Ama İngiliz ve Fransız oldukça fazla.. Tunus'u çok anlatmayacağım bu yazımda. Sadece bu ada olsun istedim..Buyrunuz, siz bu adaya gidin bana dua edeceksiniz. "Burnumuzun dibinde böyle bir ada varmış bizim haberimiz yokmuş, Elif sağolsun".. diye..



JERBA ADASI
İşte tatillin tadına varabileceğiniz sakin bir ada. Tunus'a gidip de Jerba'ya uğramamak olmaz. Adaya kara bağlantılı bir yoldan feribota binerek geçiyorsunuz. Hava sıcaklığı hemen farkediyor. Ada sakin olduğu gibi bir o kadar turist çekiyor. Gece hayatı otellerde çok renkli. Yılan oynatıcıları, dansçılar, popüler müzik, djler, dansözler...Herşey var kısacası eğlenmeye dair.
Adanın bir de Casino'su var ama çok büyük değil. Jerba adasında Explorer Park mutlaka görülmeli. Akdeniz'in bu en büyük timsah çiftliğinde timsahların yaşamını öğrenecek, çeşitli bilgiler edineceksiniz. Buradan Pink Flamingo adasına geçiyoruz. Pembe flamingo manasına geliyor Pink Flamingo. Adaya geçmek için normal bir gemi beklerken karşımıza korsan gemilleri çıkıyor. Korsanlar gibi giyinen dansçılar, tayfalar eşliğinde korsan gemisine biniip çıkıyoruz yola.
Yolculuğunuz boyunca korsanların gemideki akrobatik şovlarını izliyor, arap müziği eşliğinde güle oynaya vakit geçiriyorsunuz. Ve adaya varıyoruz. Adadan eğlence müzik sesleri geliyor. Turlarla gelen turist kafileleri   adadaki renkli animasyonlarla çılgınlar gibi eğleniyor. Adada hiçbir işletme, bina yok. Sadece kum ve sıra sıra ahşap masalar ve tezgahlar. Masalara oturup şiparişinizi veriyorsunuz ve enfes bir balık tabağı geliyor önünüze. Gün içinde ister sahil kenarında develere binin ister denizin tadını çıkarın.



 PRONTO TUR ile gitmiştim. Pronto Tur'u tercih etmenizi öneririm!




ÜRÜN TESTİ "BRAZILIAN KERATIN THERAPHY"




Brezilya'dan bir rüzgar daha esti ve saçlara keratin yükleme modası geçen yıldan bu yana devam ediyor..
Şayet benim gibi elektriklenen, yarı afro-amerikan tarzında asi saçlarınız varsa zaten denemediğiniz ürün kalmayabiliyor..
Hep bir gün saçlarım dümdüz "straight" dediğimiz şekilde olacak hayali ile alışverişe çıkıyorsanız bu yazıyı okuyun, en azından  boşuna alacağınız ürünlerden bir tanesini eleyebileceksiniz.
Gelelim yandaki bu ürüne.. Şampuanı, saç kremi, fön öncesi bakım spray i derken zaten bir ton para verip önce moraliniz bozuluyor:) Peki verdiğiniz bu paraya değiyor mu?
Iııhh.. benim değmedi.. İlk kullandığımda saçım son derece sert oldu. Nemlendiricisi ile biraz yumuşadı ama inanın piyasadaki WELLA NEM TERAPİSİ bu ürünün çok daha üzerinde bir etki bırakıyor. Yani anlayacağınız ben bu ürünü ORGANIX şampuanı, kremi ve sprayini verecek yer arıyorum...Benim gibi yüksek beklentiniz varsa sakın para ödemeyin, sonuç hüsran olabilir..

13 Mart 2013

MUHTEŞEM BRONZLAŞTIRICI ÜRÜNLER.. AÇIKLIYORUM..


















YAZ GELİYOR! Gelmeden bronzlaşmak lazım tabi aşırıya kaçmadan.. Bırakın kendinizi güneşin kollarına, NO solaryum:) Güneşle doğal şekilde bronzlaşın. Evet bu yazıyı başka yerde bulamazsınız, araştırmalarım sonucu en iyi bronzlaştırıcıları keşfettim. Bu yaz herkes "Brazilian Girl" olacak:)
Belki 1-2 solaryum sonrası direkt güneşe çıkmak daha estetik olabilir. Hem de çabuk renk alırsınız. Fakat öyle ürünler var ki güneşi 1 dakika görmeniz yetebiliyor güzel bir  bronzluk elde edebilmek için..





Sevin yada nefret edin! Bronz teni herkes çekici bulur, bronzlaşınca kadın erkek herkes genç hisseder, kendine daha da güvenir. Hem çatlaktı, selülitti, yağlanmaydı bu sorunlarda itina ile kapanır..

Yaz gelmeden güzel bir tüyo veriyorum; Amerika’nın en iyi en çok kullanılan ve en popüler bronzlaştırıcılarını açıklıyorum:


Candy Crush Parfüm
CONCEITED


Bu losyonu sürdükten sadece 1 dakika sonra mükemmel bir bronzluk sizi bekliyor. Cilt kusurlarını örtüyor, mat bir yüzey sağlıyor. Aydınlatıcı opal özleri parlaklık için, cildin parlaklığını artırmak için yardımcı oluyor.

* Fındık, Silikon ve Aloe, DHA ve Erythrulose içerir.





JWOWW 
 Black Bronzer
Doğal bronzlaştırıcı ve melanin arttırıcılar. Bu özel karışım, seksi bir bronzluk veriyor.
İçeriğinde bulunan kenevir tohumu ve siyah kuş üzümü yağ yani bu üstün nemlendiriciler koyu renk için cildi hazırlıyor. Vitaminler, ayçiçek yağı ve kukui fındık yağının pürüzsüz kombinasyonu  cildi yumuşatıyor.

Anti-oksidanlar, amino asitler, karoten, fitosteroller, fosfolipidler, kalsiyum, magnezyum, kükürt, potasyum, çinko ve fosfor gibi bir dizi mineral içerir. Dokuz temel amino asitler de dahil olmak üzere tüm yirmi bilinen amino asit içerir, aynı zamanda, A vitamini, B1, B2, B3, B6, C, D, ve E içeriyor.






Kardashian Glow Doğal Bronzlaştırıcı

Lux Silikon Doğal Bronzlaştırıcı

Cilt aydınlatıcı jel ve  bronzlaştırıcı.. Mandalina esansı içeriyor. Kokusuna bayılacaksınız, çok egzotik..
Jel kombinasyonu.. Doğal Bronzlaştırıcı kompleksi, koyu, lekesiz bir bronzluk sağlar. Cilt canlandırıcı formülü parlak, aydınlatıcı bir etki bırakır.

* Hipoalerjenik, Paraben ve Glutensiz. Hassas ciltler için idealdir. Aloe, * Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir *






SPLURGE  


Cilt bakımı ve kaliteli bir bronzluk için bu kadar para vermeye değer. Cilde kadifemsi bir yumuşaklık veriyor. İnce çizgileri silikon emülsiyonu sayesinde nerdeyse yok ediyor.. Yoğun nemlendirici içeriyor.




LEGALLY DARK 18 x

Meyveli hindistan cevizli esansı ile plajlarda arkanızdan büyülü bir koku bırakacaksınız.
Karamel tonlarında bronzluk sevenler için ideal. Kırışıklıklara, ince çizgilere veda edin. Dolgunlaştırıcılar sayesinde cildiniz dergiden fırlamış bir model gibi pürüzsüz olacak..


İçeriğindeki Shea Yağı ve Aspir Yağı ekstra nem sağlar. C vitamini de anti-kırışıklık özelliği ile dikkat çekmekte.








KARDASHIAN GLOW TAN EXTENDER


Cildi korumak için güçlü antioksidanlar sağlarken zengin çiçek  yağı, derin nemlendirme sunmaktadır.














Sinfully Black




Siyah Ceviz Özü ve diğer doğal bronzlaştırıcılar koyu, yoğun, lekesiz bir bronzluk sağlar.
Kenevir tohumu özü maksimum renk verir. Aloe Vera cilde yoğun nem sağlar. Vitaminler, ayçiçek yağı, ve kukui fındık yağı cildi yumuşatır.











KARDASHIAN GLOW

Luxe Silicone Dark Bronzer


RejuvaceII Anti-Aging Complex


Mattifying Formula


Limon ve şeftali kokusu ile farklı bir esans içeriyor.









Hardcore Black
Aloe Vera Jel, Vitamin E ve Vitamin B5..

12 Mart 2013

MERCEDES BENZ FASHION WEEK İSTANBUL'DA

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başladı!
















12-16 Mart 2013 tarihleri arasında Antrepo 3'te koleksiyonlarını sunacak olan tasarımcıların listesi ve defile programı;


12 Mart12:00 - MEHTAP ELAİDİ
13:00 - ECE GÖZEN
14:00 - NIAN BY NİHAN BURUK
16:00 - RED BEARD BY TANJU BABACAN
17:00 - LADY FAITH
20:00 - SONGÜL CABACI
21:00 - ATIL KUTOGLU

13 Mart
12:00 - ASLI GÜLER
13:00 - BEGÜM SALİHOĞLU COUTURE
14:00 - JANUCHA BY JALE HÜRDOĞAN
16:00 - TUVANAM
17:00 - EMRE ERDEMOĞLU
18:00 - NİYAZİ ERDOĞAN
20:00 - AYŞE DENİZ YEĞİN
21:00 - SİMAY BÜLBÜL

14 Mart
13:00 - TUBA ERGİN
14:00 - NİHAN PEKER
16:00 - NEJ
17:00 - AYHAN YETGİN
18:00 - ÖZLEM KAYA
20:00 - NAZLI BOZDAĞ
21:00 - GAMZE SARAÇOĞLU
22:00 - ELİF CIĞIZOĞLU

15 Mart
12:00 - STUDIO KAPROL
13:00 - KITH&KIN
14:00 - ARGANDE
16:00 - HAKAN AKKAYA
17:00 - SELMA STATE
18:00 - ADL+CENGİZ ABAZOĞLU
19:00 - ASLI FİLİNTA
20:00 - DB BERDAN
21:00 - ÖZGÜR MASUR

8 Mart 2013

AURA CHAKE LANSMANINDAYDIK!

Fransa’nın lüks ve yenilikçi kozmetik markalarının başında gelen “Aura Chaké” cilt bakım ürünleri lansmanı Çiçek Güney’in ev sahipliği ile Harvey Nichols’ta gerçekleşti. 


 

Zamana karşı savaş açarak anında çözüm ve etkileyici bir görünüme sahip olmayı vaat eden Aura Chaké kozmetik  ürünleri  Harvey Nichols’ta çok özel sunumlarla davetliler ile buluştu.
 
Aura Chaké’nin , birbirinden iddialı ürünleri , güzelliğine önem veren bayanlar tarafından büyük ilgi gördü.
 
Türkiye snowboard şampiyonu ve ralli co-pilot Türkiye şampiyonu Çiçek Güney ,  maskelerden kremlere, toniklerden losyonlara, temizleme sütlerinden serumlara kadar uzanan geniş ürün yelpazesini tanıtırken bu özel lansman davetine katılan konuklarıyla özel olarak ilgilendi.
 
Harvey Nichols Kozmetik Bölümü’nün şık atmosferinde gerçekleşen bu özel buluşmaya  Demet Sabancı Çetindoğan, Burcu Çetinkaya ,Pınar Altuğ Atacan, Ebru Destan İnan ,Işıl Reçber ,Naz Elmas  gibi ünlü isimler katıldı.
 
Yüksek kalite prensibi ile  Aura Chaké’nin heyecan verici ürünleri Harvey Nichols’ta satışa sunulmaya başlandı.