26 Mart 2015

LINE ve Pepsi sevdiklerinle yaya yaya konuş diye var!

Telefon, sevdiklerimizle konuşmak için mükemmel bir araç. Artık hayatımızın çok büyük bir kısmını akıllı telefonlar kaplıyor ve herkesle görüntülü, görüntüsüz konuşabiliyoruz.
Sevdiklerimizle konuşurken kullandığımız bir çok akıllı telefon uygulaması var ve hepimiz bunları kullanıyoruz. Sadece mesajlaşmıyoruz, aynı zamanda konuşabiliyor, hatta birbirimizi anında görebiliyoruz. Bu uygulamaları kullanabilmek için iki tarafın da bu uygulamaya sahip olması gerekiyor. Ama bu kadar çok uygulama varken herkesin aynı uygulamayı kullanmasını beklemek biraz hayal oluyor.
Bu sorunları çözmek için LINE, bir uygulama geliştirdi. Artık LINE’da Premium Call özelliğiyle, LINE’a sahip olmayan insanları arayabiliyoruz. Sadece yurt içini değil, yurt dışını da çok uygun fiyatlara arayabiliyoruz.
LINE uygulamasına sahipsen, ekstradan bir şey yapmana gerek yok.
LINE indirmek için: http://me2.do/F1mG6dym

LINE ve Pepsi Kampanyası
Siz sevdiklerinizle yaya yaya konuşun diye LINE ve Pepsi birlikte bir kampanya başlattı. Hali hazırda LINE’dan LINE’a ücretsiz konuşabiliyorken, Pepsi kapaklarından çıkan şifreyle LINE'dan yurt ici, yurt disi, sabit veya cep telefonu istedigin numarayi ucretsiz arayabilmeni saglayacak 100 Premium Call kredisi kazaniyorsun.

Şifre Nerede?
Kutu Pepsi’lerin açma halkalarının arkasında veya Pepsi pet şişe altın ve gümüş renk kapaklarının altında şifreye ulaşman mümkün.

23 Mart 2015

BARBIELER "MOSCHINO" İLE ARTIK SOKAKLARDA DOLAŞACAK!

Ben 2 yaşındayken kurulmuş bu marka. Yani genç (öhöö öhöö) ama deneyimli bir İtalyan markası :) Oldukça dikkat çeken koleksiyonlar hazırlıyor bana göre. Seviyorum modaya bakış açısını, abartılığını ve bazen uçukluk yapmasını. İşte bu bahar ve yaz için hazırladığı BARBIE koleksiyonu... "HEPİMİZ BİR GÜN BARBIE OLACAĞIZ" desem yalaaaan olur:P

13 Mart 2015

MODEL CARA DELEVINGNE POZ VERİRSE...

 
1992 doğumlu İngiliz model Cara'yı diğer modellerden ayırt eden bir çok özellik var tamam kabul... Ama diğer bir özelliği de çılgın bir karakterinin olması. Her halini sosyal medyada kendi hesabında hatta defile çıkışında ulusal basının önünde  sergiliyor olması onu oldukça sempatik yapıyor. Küçük çocuklar gibi dil çıkarıyor, gözlerini şaşı yapıyor!  İşte bu Cara tarzını seviyoruz.

10 Mart 2015

YA BERELENİRİM, YA ÖRERİM:)

Kış ayında kafayı sıcak tutalım diye bas bas bağırıyorum. Öyle yaz gibi saçı yıka hemen çık yapamıyorsunuz. Mutlaka kurutmak gerekiyor.  Benim gibi saçlarınız var ise iki saat fön  makinasıyla da uğraşmayı sevmezsiniz eminim. Bu sebeple bere benim için çok önemli. Yanımdan eksik etmem. Arada sırada örgüde benim kaçış yolum. Farklı stillerle yıkayıp kuruttuğunuz ama şekil veremediğiniz saçın diğer kurtarıcısı da  ÖRGÜ. Örünüz.... Bol bol örünüz hem de nemli saçı ördüğünüzde en az 2-3 saat sonra açarsanız doğal dalgalar göreceksiniz. Artık saçınızla savaşmaya gerek yok. Ör ya da tak bere:)

Zaman Değişir, Ama Büyük Gözlerin Modası Asla Değişmez!


4 Mart 2015

GRİ SAÇLARINDAN SEN SUÇLUSUN LAUREN CALAWAY

"Senden model olmaz! boyun kısa..." dediler, o  gitti kendi deyimiyle "travel size" model oldu.

Yani bir süper model ile aynı kalitede iş çıkarabilen ama fiziksel anlamda boydan biraz yoksun model diyelim biz buna. Aslında Lauren saç makyaj ve stilist olarak moda çekimlerinde kariyerine başladı ve bir gün benden neden model olmasın ki dedi ve kendine ücretli bir fotoğrafçı tutarak portfolyosunu oluşturdu. Objektife bakmayı, poz vermeyi öğrendi. Los Angeles'ta uğradığı ajans ona model olamayacağını söylemişti çünkü boyu 157 cm.di.