30 Ocak 2015

EMILIO PUCCI BU BAHARDA NASIL ÇIKACAK KARŞIMIZA?

Ben bu markayı daha önceki yazılarımdan da bileceğiniz üzere çok seviyorum ve tasarımlarını merakla bekliyorum. Hem ruhuna hem göze hitap eden kumaşlar. Desenlerin çeşitliliği, renklerin karışıklığı beni cezbediyor. Başkası bu kadar rengi karıştırsa belki bu kadar hoş olmaz ama Emilio Pucci bu işi iyi biliyor!

19 Ocak 2015

13.ATÜ SNOWMASTERS YARIŞLARI SONUÇLANDI!

ATÜ SNOWMASTERS yarışları 17 Ocak 2015 Cumartesi günü başarılı ve harika bir organizasyonla gerçekleştirildi. Neler kaçırdınız merak edenler buraya...
 
Tabi ben ve ekip bir gün önce Uludağ'a hareket ettik. Yine valizdi, yarışmacıların hediyeleriydi, e bir de araya kuaförü soktum:) derken yaptım saati 23.00. Sabahta 04.00'de dikildim ayağa. Hemen ekibi telefonla taciz ederek uyandırıp Atatürk Havalimanı'nda buluşup diğer valizlerimizi de ofisten alıp çıktık İDO Yenikapı'ya... İşte yine bir kar macerası ve benim buzda düşüp bileğimi büktüğüm bir kar faciası:)

4 Ocak 2015

KAR KIYAFETLERİNİZİ HAZIRLAYIN! ATÜ SNOWMASTERS'A , ULUDAĞ'A GİDİYORUZ

 
Geçen yıl ki hüsranın ardından bu yıl bol bol kar göreceğiz Uludağ'da. Geçen yıl kar yağsın da şu yarışları sağ salim yapalım dedik, sonunda yaptık. Çok bir kalabalığımız yoktu ama biz bize ve snowboard ve kayak severlerle gerçekten keyifli bir Uludağ atmosferi yaşadık. Bu yıl da yarışlarımız Ocak ayında ATÜ Snowmasters olarak gerçekleşecek.