22 Temmuz 2014

İÇİMDEN BİRŞEY YAPMAK GELMİYOR GÜNÜ

Hadi ilan edin! Hani bazı günler elinizi vücudunuzu hareket ettirmek istemediğiniz hatta ve hatta beyninizi bile düşünerek meşgul etmek istemediğiniz, bıraksınlar sizi 3 gün hiçbirşey yapmadan durarım dediğiniz günler vardır ya, işte bu günleri "İçimden birşey yapmak gelmiyor" diye ifade ederiz.

18 Temmuz 2014

BRONZLAŞTIRICI YAĞ VE KREM YORUMLARI

Marmara Adası dedik, yaz dedik ve bu bloğun en popüler konusu olan bronzlaşma konusuna tekrar geri döndük.

Geçen gün adada arkadaşlar bir poşet güneş ürünüm olduğu için benimle dalga geçtiler, halbuki ben bu ürünleri neden deniyorum? Sizlere deneyimlerimi anlatmak için:) Bakalım poşetimde neler varmış?

15 Temmuz 2014

MARMARA ADASI'NI ANLAT DEDİNİZ ANLATIYORUM


Marmara Adası'na daha önce hiç gittiniz mi bilmiyorum ama ben bundan 9 sene önce gittim ilk. Siz de birazdan benim ilk adaya gittiğim gibi hissedeceksiniz; "yanı başımızda böyle bir ada var ve ben neden bilmiyorum, niye duymadım?"
Sevgili Vikipedi'nin ada ile ilgili bilgilerine yazının en sonunda göz atacağız. Ama önce benim ve Atilla'nın gözünden görün istedim adayı.

7 Temmuz 2014

GARNIER BB KREM YORUMLARI


Garnier Saf ve Temiz BB Krem Yorumlarım

Yaz mevsiminde en sinir olduğum durum, yapış yapış his bırakan yağlı makyaj ürünleridir. Cildimin kusurlarını kapatsa da yapısından dolayı evlat olsa çekilmez kıvamdaki ağır yapılı fondötenler adeta bir yaz işkencesine dönüşüyor. Hatta daha hafif formlu BB Kremler bile zaman zaman cildimi bunaltabiliyor.  Yaz zamanı, varlığını hissetmeyeceğim kadar hafif, karma cildimle dost ve güzelliğimden de taviz verdirmeyecek kadar kapatıcı bir BB Krem bulmak çok zor. Hem bir BB Krem daha ne kadar hafif olabilir ki?