28 Ekim 2013

CVT - SAÇININ RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLERE


Önümüzdeki günlerde CVT markası sahibi Cevat Aydın ile CVT Kuaför hakkında eğlenceli ve bilgi verici aydınlatıcı bir röportajımızı yayınlayacağım. Ama ondan önce merak edenler için bir değişim hikayesini kareledik. Arkadaşımız Selin'i aldık ve Etiler Cevat'ın yolunu tuttuk. Bakalım Selin'in saçını beğenecek misiniz?



Selin gördüğünüz gibi karamel tonlarında bir saça sahipti. Yalnız aralarda röfleleri vardı. Aslında bu saçı da beğeniyordum ben ama dedik ki neden daha iyisi olmasın :) ve öğlen saat 14.00'da CVT kuaförün yolunu tuttuk. Etiler'de Nispetiye caddesinde hemen sağda CVT. 

Ünlülerin isimlerini kendisi verir röportajında ben şimdi buradan söylemeyeyim. Ama oldukça popüler, işinin ehli olduğunu, sektöründe kendine özgü duruşuyla başarılı bir saç tasarımcısı olduğunu söyleyebilirim.

İşlemlerimize başlamadan önce CVT'ın keyifle dinlenebileceğiniz bahçesinde kahvelerimizi yudumladık. Havada öyle güzeldi ki yaz mevsimini özledik biz... Selin kafasındaki rengi nasıl anlatsam derken benim saçımdaki tonları istediğini söyledi. Biz de aynada benim saçımın Selin'de nasıl duracağını konuştuk...


Bu arada Cevat işe koyuldu bile, hemen boyaları seçti ve uzman elleriyle boyamızı hazırladı.











 Hedeflediğimiz renge ulaşmak için önce saçtaki renk silindi, daha sonra 2.boya yapıldı ve en son renk eşitlendi. Bu arada ben sıkıntıdan şımarıyor Cevat'ın eşi ile muhabbet edip ondan röportaj sözü almaya çalışıyorum:) Yurda evet çok samimi ve güçlü bir kadın. Zaten Cevat'ın başarı çizgisini korumasındaki en önemli etken bence..

Neyse gelelim Selin'in saçına. Aman zamanlama çok önemli.. Evet yıkama vakti geldi... Ben bu kısmı çok seviyorum. Hem masaj hem temizlik. Kafa 2 saat boya içinde kalıyor ve hali ile bir kaşıntı oluyor. Bu yıkama ve ferahlama bölümü en sevdiğim kısım. Hiç bitmesin istiyorum:)



Ve yıkanan saçı kurutma, sonucu görme zamanı geldi.. Renk belirginleştikçe Selin'in yüzü gülmeye başladı. Bütün gün verilen emeğin karşılığını alma vakti geldi. Saatler süren işlemler aslında çok kritik. Kim ister kuaförden mutsuz ayrılmayı. Hele ben... Anında söylerim beğenmediğimi... 

Çünkü bayanlar için  neşe, motivasyon kaynaklarından biridir saç, diğeri de alışveriş tabi ki.

Baksanıza renk harika değil mi? Cevat'la röportajımızda bu rengi nasıl elde ettiğini, hangi boya markalarını bize önerdiğini ve trend saç renklerinin neler olduğunu öğreneceğiz. Cevat'ın ekibinden Eray spray ile süper fönü sabitlerken..




TEŞEKKÜRLER CEVAT AYDIN...




22 Ekim 2013

MODUMA GÖRE "EN" LERİM

Kış yaklaşıyor sezon öncesi sizi sıcak tutacak önerilerim var. Öncelikle saçları Bade İşçil'e özenip kısaltmıyoruz! :) Tamam onda "harika" durabilir, ama bunu yapmadan önce saç kesimi sonrası gireceğiniz depresyonu da düşünün.. Şahsen ben her defasında "hayır, neden kestirdim, olmuyor olmuyor, topuz bile olmuyor!" diye evde feryat içinde oluyorum. Bir de sizi dinleyecek ev ahalisi varsa onları da düşünün bu adımı atmadan önce.


En güzel spray L'oreal Elnett Satin..





Neden topuz diyorum, çünkü topuz sizin her zaman kurtarıcınız. Özellikle bu soğuk kış günlerinde. İşe gitmeden önce saçı yıkatıp fön çektirmeye ara vermenin zamanı geldi. Ayrıca soğuk havalarda saçları çok sık yıkamak hastalığa davetiye çıkaracaktır.  Kuaföre  gidecek vaktiniz de yoksa hemen elinize bir sık fırça, jöle ve spray alın. Düzgün taradığınız saçı arkadan ensede ince siyah bir lastikle toplayıp su ile yatıştırın. Son bir fırça darbesi ile saçtaki pürüz yolları yok edin. Ve son hamleniz saç sprayi olsun. L'oreal Elnett tavsiyem.. Hem parlaklık veriyor hem de kalıcı bir şekil sağlıyor. Tamam hazırsınız, hem de podyum saçınız ile maskülen bir hava yarattınız bile.
 
 



En güzel parfüm Roberto Cavalli Nero Assoluto

Kışın havam farklı olsun istiyorsan
Cavalli'nin yeni sıcak kokusunu tavsiye edebilirim. Bayıldım tek kelime ile... Mutlaka deneyin, hani arkanızda koku bırakıp giden kadınlardan olmak isterseniz bu koku tam aradığınız kokulardan.. Belki de siz zaten keşfettiniz ama ben yine de haykırıyorum. Roberto Cavalliiiiiiiii... siyah şişe :)

Siyah vanilya, baharat ve şeker karışımı harika bir koku..

Vanilya aşığı biri olarak ayakta alkışlıyorum kokuyu..

Kokuyu ATÜ duty free mağazalarında bulabilirsiniz.





8 Ekim 2013

KALIN KAŞLAR İÇİN MARKA ÖNERİLERİ

2013 yılında bir kalın kaş trendi aldı başını yürüdü. Bundan 2-3 yıl önce arkadaşınız size "kaşların kalın" dese "aman allahım hemen inceltmeli ve şekil vermeliyim" diyorduk. Şimdi ise kalın kaş altın çağını yaşıyor adeta


Kaşlar aslında tüm bakışınızı, yüz hatlarınızı öne çıkaran sizi yumuşak, sert veya seksi gösteren yüz noktalarından biri.. Kaşlarınız zayıf ve ince ise size tek önerim kaş kalemi ile dolgunlaştırma yönteminden yararlanmak. Sadece kalem değil, kaş farları da oldukça gündemde. Benim favorim Sephora kaş kalemleri olacak. Diğer markaların da birçok ürünü mevcut ama çok da fantezi aramaya gerek yok Sephora gayet kaliteli bir ürün üretmiş. Bu arada Golden Rose'da kaş kaleminde gayet başarılı. Sephora'nın fiyatı ile mukayese edilirse Golden Rose oldukça uygun olacaktır. Golden Rose'da beklentinizi yüksek tutabilirsiniz, ben mesela şu an Golden Rose kullanıyorum.










7 Ekim 2013

BOŞ BOŞ YAZMACA

Bugün moda yazmayacağım. Bugün böyle içimden gelenleri bloğuma dökmek istiyorum. Bir kere bıktım bu İstanbul trafiğinden.. Sahile kaçarsın kalırsın, tem i kullanırsın kalırsın, e-5 bitmiş, ara sokaklara girilmiyor! Yangın çıksa yandık bitti valla!

Kulağa hoş gelen ama en kötü anlarınızda sizi rahatsız eden "hayattaki işaretleri inanın!", "Resmedin gerçekleşsin", bir gün size de çıkabilir mantığındaki bu gerçek dışı söylem ve felsefeler de bazen yoruyor be adamı..

Yok kardeşim öyle hayal ile gitmez bu hayat. Hayali kur ama elinden geleni yap o hayal için... Öyle uğraş ki tüm yolların ona çıksın. Yollar amacına ulaşmıyorsa o zaman söyle "Ben elimden geleni yaptım, demek başka bir kısmet beni bekliyor".

Güzel olabilirsin, çok paran olabilir, harika bir villa da yaşıyorsundur peki ya kendini ne kadar gerçekleştirdin?

Sevdiğin işi mi yapıyorsun?
Etrafında sevdiğin insanlar var mı?


Bu iki sorunun cevabı da "evet" ise zaten bu yazıyı okumana gerek yok:) Ama "hayır" ise bir kez daha kendine şans vermenin zamanı geldi demektir. Ara ara hani çok sıkıldım bunaldım bu gidişhatımdan der ya insan, işte o anlardan biridir bu an.

İşini değiştir, çevreni elinden geldiğince değiştir, sevdiğin mutlu olduğun şeyleri etrafına topla. Bankada memur olmak istemiyorsan memurluk yapmayacaksın, şirketini sevmiyorsan, yönettiğin ekibi sevmiyorsan o şirketten gideceksin, araba yıkamaktan nefret ediyorsan o benzin istasyonunda olmayacaksın, turşu kurmak istemiyorsan kurmayacaksın o turşuyu!! Neymiş baba mesleği imiiş.. Sermayen varsa bırak baba mesleğini seven başka birine devret..

Of denmezmiş, poff denmezmiş . Diyorum ben ama arka arkaya sık sık demiyorum. Arada geliyorlar şu anda geldiler..

Aman Elif Allah Sağlık versin diyeceksiniz, ama zaten ona kimsenin itirazı yok:) Sağlık tabi ki önemli..

Peki ya yapmak istediğin şeyleri yapmak??

Gidip dil öğrenmek,
Afrika'daki çocuklara gönüllü eğitmenlik yapmak,
Belki de Aksaray'ın en iyi pilavcısı olmak .... ( tabi bu hedef farklılaşabilir..herkes ayrı amaç peşinde..)

Dünyanı genişlet arkadaşım, ne kadar alana yayılırsan, ne kadar insana, işe faydan dokunursa o kadar mutlu olursun!

Neyse bugünlük bu kadar yeter. Esen kalınız...