19 Kasım 2012

MODEL SASHA PIVOVAROVA




Günlük hayatta görüntülenen Sasha giyim tarzında rahatlıktan yana.. Bol kıyafetler, bereler, atkılar ve yığınla bir arada olmaması gereken aksesuarlar.. 

Bu Sasha tarzını açıkçası pek sevmiyorum. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim Sasha gerçekten objektifi seven bir model. Yüzü, duruşu, herşeyiyle ayrı bir hava yaratabiliyor. Her fotoğrafta başka bir Sasha ile karşılaşabiliyorsunuz. Chanel en sevdiği markalardan biri  olsa gerek. Çanta tercihini sık sık Chanel'den yapıyor..













 





Gisele Bundchen by Mert & Marcus

Bizi bekleyen soğuk mevsime uygun olsun hem de içimizi ısıtsın.. İşte Gisele Bundchen, Mert & Marcus objektifi ile karşınızda. Çekim geçen senelere ait ama yine de bu kompozisyona yer vermek istedim. Gisele'i bu tarz çalışmalarda görmek nadir rastlanan bir olay:)


 

14 Kasım 2012

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

Bir sene sonu klasiği olarak Victoria's Secret Fashion Show'u hepimiz dört gözle bekler olduk, hatta yılbaşı gecesi şovu satın alan tv kanalı ile ilk gösterimi izlemek için arkadaşları kızlı erkekli toplayıp ekranlara kitlenebiliyoruz. Peki bu modelleri bu denli çekici kılan şovun sırrı ne? Bu modeller başka markalar için de podyuma çıkıyor. Fakat Victoria's Secret öyle bir sırra sahip ki hiçbir markanın podyum gösterisi bütün sene konuşulmuyor.

Erkek kardeşimden biliyorum, kendisi yaratıcı insan olarak ajanslarında birkaç tane kişinin devamlı Victoria's Secret şovu izlediğini hatta onsuz kendilerini işe veremediklerini söyledi, şaşırdım:)

Bu şovun ertesi günü tüm bayanlarda bir zayıflama arzusu, iç çamaşırlarını kontrol etme gerekirse ( ki mutlaka gerekir!) hemen soluğu bir iç giyim markasında alma isteği oluşuyor. Panik yapmayın! Normal duygular yaşıyorsunuz. Hele hele şovu eşiniz, erkek arkadaşınızla izlediyseniz zaten birkaç gün aranız muhtemel bozuk olacaktır. Sebebi de şu; "Bunlar melek ya melek!" "Bunlar kadınsa biz neyiz?" gibi esprili fakat bir o kadar da yaralayıcı itiraflar ortaya atılacak..

Bu sebeple 2-3 gün içinde iç çamaşırı alışverişinizi tamamlarsınız fakat zayıflama konusu için 3 gün malesef yeterli değil. Artık idare edecekler yer yer şişko ama güzel meleklerle...




 





7 Kasım 2012

BLUMARINE BACKSTAGE

Bir önceki yazımda Blumarine den bahsetmişken biraz da fikirlerime yer veriyim.. Yakından takip ettiğim bu markanın defileleri adeta bir  fashion show. Bunu sağlayan renkli, farklı, kadınsı tasarımlar. Bir kadının isteyeceği renk, dikkat çekme, şıklık gibi unsurların hepsini içine almış tasarımlar. Sarı elbiseye bayıldım, gri botlara da. Parlak trençkotları gece dışarı çıkarken kullanmak istiyorummm.. Bu arada modellerin inceliklerine bakar  mısınız lütfen? Yakında bu markanın defileleri kreasyonları bu tasarımlar ve bu modeller sayesinde Victoria Secret defilesi gibi beklenir hale gelecek benden söylemesi..















6 Kasım 2012

BU KIŞ NEONUZ !


Bu kış neon renkler kışa başka bir hava katabilir, gözcağızlarımızı kör edebilir:)

Çok da şeker çok da sıcak olan bu sempatik yapay neon renkteki kürklere bayılıyorum.

Özellikle Blumarin ve Michael Kors bu işte oldukça iddialı. Neonları kullanırken soft ve düz renklerle kombin etmiş. Tabi ne kadar ve ne denli bu yanda gördüğünüz güzel kızımızdaki kürk ve çantayı sokakta giymeyi tercih edersiniz bilemem ama bu yapay kürkleri seviyorum. Aşağıda daha normal modeller var, her stilden kişinin kullandığı bu yapay kürkler aksesuarlarda, çantalarda, ayakkabılarda bile kullanılmış.

















Bir de hemen uygun bot ve şapka ekledim yukarıda:) neon olacaksak tam olalım değil mi..
Yalnız bu Rusya'dan esinlenilen şapkalar var ya birkaç minik dokunuşla renklerle giyilebilir hale geldi sonunda.

Bu arada ben kürkün beyazını tercih ederim. Hem de kahve ile kombin ederek. Harika oluyor bu ikili kahve ve beyaz..

2 Kasım 2012

NEDİR BU GANGNAM STYLE:)


Gangnam style şarkısını arabada radyoda tesadüf eseri dinlemiştim ilk. "Aaa ne komik ama saçma " dedim ve kapadım fakat tv.de klibi görünce kendimi dinlemekten ve izlemekten alamadım ki milyonlarda böyle hissetmiş ki bugün you tube da en çok tıklanan video durumunda..






Ben tabi hemen "nedir bu Gangnam Style" diye minik bir araştırma yaptım. Gangnam aslında "Gangnam-gu" son yıllarda hızla büyüyen hatta çoğu gelişmiş ülkenin 2 katı hızla büyüyen bir bölge. Han Nehri'nin kuzeyindeki alanları çok daha hızlı modernize edilmiş. Gelişmiş bir metro ağları var. Aşağıda bakınız..

Gelişmiş endüstrisinin dışında  bölgede hala sakin kalan, kafa dinlemek ve stresten kaçmak için bir dizi park alanı da mevut. Gangnam da yaşayan sakinler diğer bölgedeki insanlardan biraz daha havalı ve farklı hissediyormuş kendini.. Şarkıdaki tiplere de bakarsak zaten anlıyoruz:)  Ellen bile yaptı onların dansını baksanıza:)