29 Haziran 2014

ELMA MISIN? ARMUT MU? YOKSA DÜZ MÜ? YA DA TERS ÜÇGEN OLABİLİRSİN! VÜCUT TİPLERİ

Bayanlara özel bu yazımda vücut tiplerinden bahsedeceğiz. Son birkaç gündür bu konuya takılıp kaldım, ben istedim ki sizler de kendi vücut tipinizi bulmak için bu konuda takılın:) 

Mesela ben elma mıyım yoksa ters üçgen mi diye iki gündür araştırmalarımı sürdürdüm ama bazen kişi her iki gruba da girebiliyormuş. Tabi ağırlıklı olan sizin tipiniz olacaktır. Ters üçgenim ben:) İngilizce ismi de pek havalı INVERTED TRIANGLE.. ama biraz şişko ters üçgen sanırım, bak bak.

12 Haziran 2014

YAZ BAŞLAR! YAZ KIZINI GİYİM DERDİNDEN KURTARACAK İP UÇLARI!

Ve yaz gelir. Haziran ilk haftası Elif kulunuz Ege'nin mavi serinliklerine doğru yola çıkar. İstanbul yağmurla kavga veredursun, ben bir Bodrum güneşinin nabzını ölçüp geliyim dedim

5 Haziran 2014

Habercilikte Sosyal Bir Devrim: Hurriyet Sosyal

Hoolaa Kermylerim !

Sizlere müthiş dijital yeniliğin haberini vermenin heyecanı içindeyim. Dünyada ilk defa uygulanan "habercilikte sosyal bir devrim yaratan " türden bir inovasyon hareketi ile Hurriyet.com.tr; yine bir ilke imza atıyor. Bir haber sitesinin sosyal tabanlı bir haber sitesine dönüşümünü okuyucularının aktif katılımı ve iletişim içinde olmalarını sağlayacak oluşumu hep birlikte etüt ediyor olacağız .