12 Ağustos 2016

KONTAKT LENS DESIO EYES CREAMY BEIGE

Evet Kontakt Lens dosyamız devam ediyor sevgili okurlarım canlarım bal böceklerim. İyi ki varsınız. Kendimi yalnız hissetmiyorum bazen sizinle. Sizden gelen yorumlar fikirlere cevap vermek o kadar iyi hissettiriyor ki...
 
Neyse duygularımızı rafa kaldırmadan çok da akıntıya kapılmadan konumuza geri dönelim. Desio Eyes markası Creamy Beige rengi allahım nasıl bir renktir o! Yakıştı sanırım. Evet kontakt lens kullanıyorum diyerek cesaretli olanlardanım. Haftada 2-3 gün aslında. Değişiklik işte. Makyaj yapmana bile gerek kalmıyor. Makyaj mı daha zararlı yoksa lens mi konusunda uzman değilim ama ikisinin de faydalı olduğunu tabi ki düşünmüyorum.
 
İşte Fotoğrafçı Atilla Yayla'nın gözü ile Creamy Beige, renkte photoshop yoktur efem. Ben diğer arkadaşlar gibi close up çekimler paylaşamayacağım. Midem bulanıyor yakın göz çekimlerinden ne yapayım:)))
 
 

10 Ağustos 2016

RENKLİ KONTAKT LENSLER HAKKINDA

Merhaba uzun bir aradan sonra huzurlu ve sağlıklı günler bizi beklesin diyerek yazıma başlıyorum. Konum "renkli lensler" sevgili okurlar. Koca kadın oldum daha yeni cesaret ettim inanın denemeye. İki marka hakkında yorumlarımı yapacağım, ilgilenenlere duyurulur. Desioeyes ve Freshlook.