28 Ocak 2014

O YOOO MODA SEKTÖRÜNE NELER OLUYOR BÖYLE?


Yalan Dünya dizisindeki Çağatay Koçtuğ gibi çığırasım var; Yooooooo Yoooo yine mi kış geldi? Hani sıra bahardaydı? Kar yağsın diye bekledik 1 gün yağdı şimdi tekrar hava düzeldi. Bu nasıl bir iklim değişmesi, bu ne karmaşık bir psikoloji, eve gidince akşam ne yemek yapsam, ince mont mu kalın kazak mı, bere alsam mı almasam mı, canım makyaj yapmak istemiyor, doktora kontrole gitmem gerek ama gitmiyorum, evi toparlamam lazım, zaten hala 3 kilo fazlam var, cana geleceğine mala gelsin... vb. serzenişlerle dolu bir dönem geçiriyorum okuduğunuz üzere:) Kafamda binbeşyüz tane düşünceyi ayrıştırmam lazım.. O yoooo durumu yani..



23 Ocak 2014

En Etkileyici Parfümler


Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.

8 Ocak 2014

BERE BERE BERE BERE


 Kış geldi geçiyor kafaları sıcak tutmak lazım. Aklımızın motor gibi çalışması lazım, dinç olmak lazım lazım da lazım anlayacağınız...

Bunun için de her birimize renkli renkli bereler lazım. Yalnız bere takmanın da incelikleri var baylar bayanlar. Öncelikle berenizi saç  tipine göre seçmelisiniz. Saçlarınız düz ise sıkı dokuma bereler harika duracaktır. Dalgalı ve kabarık bir saç tipiniz var ise daha aralıklı esneyebilen dokumalardan olan berelere yönelmelisiniz.


Bu arada Twiggy’e bakar mısınız tüm zamanlarda giyilebilecek bir bere seçmiş kendine...