28 Eylül 2012

MARIOZELL 2013 FALL WINTER ÇEKİMİ MODEL PIERRO RECCHIA


MARIOZELL BU SEZONDA YİNE İDDİALI BİR PRODÜKSİYONLA KATALOG ÇEKİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ....  ATİLLA YAYLA ÇEKİMİ İLE BU SEZON MARIOZELL KENDİNDEN ÇOK BAHSETTİRECEK..

Brezilyalı model Pierro - Flash Model - daha önce Brezilyalı ve Amerikalı birçok markanın çekimlerinde yer almış. Çekimdeki enerjisi tüm ekibe yansıdı. Gerçi ekip de gayet neşeli idi. Saçta Zamir Kabak makyaj da ise ünlülerin makyözü Şükran Tokuş vardı. Ünlüler diyorum kısaca ama uzunca yazarsam uzun bir liste olacak:)  Serdar Ortaç, Deniz Seki gibi büyük isimlerin aradığı bir isim.. Zamir'e gelince Yıldız Usmanova, Deniz Seki gibi büyük isimlerin saç stilini belirliyor. Yani Zamir sektörün en iyi isimlerinden biri. Adlarını çok sık duymama rağmen ikisi ile de yeni tanıştım. Muhabbetlerine, kendilerine bayıldım.. E onlar sayesinde çekim güzel geçti.

Firma sahipleri tam kadro çekim gününde idi. 3 kardeşin bu güzel iletişimi bizim ekiple birleşince ortaya güzel kareler çıktı. İşte bir Atilla Yayla çekimi minik back stage fotoları..
Mariozell firma sahipleri İlhan bey ve Erhan bey, fotoğrafçı ve model ile..



Güneş kahve molasında.. ajans sahibi.


Zamir model olursa:)))




Zamir saça karar veriyor..


Flash Model- Pierro


Şükran'la makyajdan konuşurken..



Atilla aralarda bize müzik yapıp modeli havaya sokmaya çalışırken:)

FASHION WEEK ISTANBUL GELİYORRRRR!

İŞTE FASHION WEEK İSTANBUL TAKVİMİ..
Umarım bu sefer daha ferah bir mekan ile karşılaşacağız. Gitmek istediğim birkaç isim var, onların defilesine katılacağım, fotoğrafları paylaşırım. Bekleyiniz 10 gün var.






27 Eylül 2012

KOYU SAÇLAR İÇİN MAKE UP

Penelope Cruz'un tek dikkatimi çeken özelliği makyajı. Kendi hatlarına özgü makyaj stilinden vazgeçemiyor.

Siyah kalem, dudak rengi ruj, hafif allık ve yoğun rimel.. Bunun yanı sıra, kahverengi gözlere yeşil veya mavi farlarla harikalar yaratabiliriz. Kullandığımız yeşil ve mavi ton siyah kalemle kahverengi rengini daha açık renk gösterecektir. Tabi Tyra gibi gözleriniz varsa bu düşüncelerime kafa yormayın, ne renk sürseniz o göze yakışacaktır.






25 Eylül 2012

EMILIO PUCCI ŞIKLIĞI

EMILIO PUCCI... İtalyan,  evlerde kullanılan tekstil ürünlerinin desen ve tasarımlarını yapan bir marka. Olimpiyatlarda bayanlara hazırladığı kayak kıyafeti tasarımı ile modaya giriş yapar ve gözlerimize sağlık güzel desenleri bizlere sunmaya başlar.

1960 lı yılları ben de çok severim ama Pucci desenleri ile daha da unutulmaz hale geliyor bu yıllar. Biliyor musunuz bir havayolu şirketinin hosteslerini giydiren ilk tasarımcı Pucci. Dünya starları en özel gecelerde onun kıyafetlerini terch ediyor. Seneler ilerliyor fakat PUCCI desenleri aynen devam ediyor.. Bazen bir tasarımda 5 renkten yararlanılıyor. Geometrik desenler sadece Pucci ye özgü. Gelin birlikte bakalım bu dünya devi Pucci desenlerine..






































18 Eylül 2012

SONBAHAR MODASI 2012


Sonbahar geldi, dünden itibaren yağmur ve gökgürültüsü ile başbaşayız. Accuweather’a da baktık ama artık umut yok, güneşe güvenmeyin, yaz bitti!! Ama hüznü içinde taşıyan, duygu dolu, romantizm dolu, yeni bir mevsim geldi...

Ben seviyorum her mevsimi ama kışlıklarımı oldum olası çok özlerim. Hırka giymeyi severim, botlar, çizmeler bana mutluluk verirJ Sonbahar da kışa geçişin ilk süreci. Bu demektir ki kışlık kıyafetleri dolaplarınıza yavaş yavaş yerleştirebiliriz. Tabi sonbaharın sıkıntısı da var. Sabah kalktığınızda ne giyeceğinizi bilemiyorsunuz çünkü öğleni kestiremiyorsunuz her ne kadar her gün hava tahminlerine vakıf olsanız da..
Gelelim bu sonbaharın trendlerine. Bir çok trend var ama ben her zaman ki gibi benimseyeceğim trendlere yer vereceğim. İşte trendler;


Renkler gri, mavi ve yeni siyah burgonya ( şarap rengi), sarı
Stiletto, bootie ( ayak bileklerine kadar olan mini botlar), flat (düz ayakkabı, babet)

Military (askeri) tarzındaki paltolar, kadifeler, tulumlar...

Saçlarda kahkül...















17 Eylül 2012

AVM MALL AÇILDI...

Türkiye’nin ilk sanal AVM’si www.avmmall.com açıldı
www.avmmall.com artık yayında…
Kadın, erkek ve çocuk giyimden aksesuara, teknolojiden küçük ev aletlerine, özel kıyafet tasarım ürünlerinden mücevherata kadar seçkin yerli ve yabancı markalaşmış mağazaların bir yerde toplandığı sanal AVM www.avmmall.com e-ticaret sitesi, 7’den 70’e herkesin yepyeni ortak alışveriş mekanı… 

Bir yandan moda trendlerini yakından takip ederken diğer yandan da, sosyal ortamda arkadaş sohbetleri yapmak ve o an yemek katından yemek siparişi vermek isteyen herkesin yeni e-ticaret sitesi artık www.avmmall.com olacak…

Yeni e-ticaret sitesi ortaklarından CEO Cüneyt Ortan’ın yanı sıra, her biri kendi alanında öne çıkan isimler, Les Ottomans Otel Kurucusu Ahu Aysal, Viko Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Selim Dağbaşı, Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eren ve otel proje uygulama konusunda uluslararası isme sahip AHK Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Haldun Kilit’in yanı sıra yatırımcılar Gönül Yıldırım, Ahmet Kökler ve Mehmet Kahya ortaklığında hayata geçen www.avmmall.com artık yayında… www.avmmall.com e-ticaret sitesinin sanal tasarımını ise ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu gerçekleştirdi.
Yeni e-ticaret sitesi, sezon ürünlerine uyguladığı kampanyaları, farklı konsepti ve eğlence anlayışıyla tüm Türkiye’nin her yerinde tüketicilerle buluşuyor. Perakende sektöründe yaşanan ilkleri yakından takip edebileceğiniz ayrıca geleceğin alışveriş dünyasına da yön verecek olan avmmall.com e-ticaret sitesi, alışveriş alışkanlıklarına da yepyeni bir boyut kazandıracak.
Alışverişi fırsata dönüştüren kampanyaları, özel indirimleri ve seçkin yerli ve yabancı birçok markalaşmış mağazaları ile Türkiye’nin ilk sanal AVM’si artık herkesin hayatını kolaylaştırıyor. Tüm Türkiye’nin hayatını rahatlatacak olan yeni e-ticaret sitesinin asıl amacı; zamanını iyi kullanabilen tüketicilere günün her saati kaliteli bir hizmet verebilmek kolay, hızlı, pratik ve yeni sezon ürünlerin alışveriş keyfini tüketicilere daha ekonomik fiyatlarla sunmak.