27 Mayıs 2014

KIM NELER GİYİYOR NELER...


Kim Kardashian...  şanını şöhretini bir yana bırakın da bu kadın ne giyer ona bakalım. Hamileliği sırasında anlam veremediğim sıkı elbiseleri,streç kumaşları tercih eden Kim, genelde kum saati hatlı vücudunu ön plana çıkarmayı hiiçç sevmiyor:)

15 Mayıs 2014

BLISS SIKILAŞTIRICIYI DENEDİNİZ Mİ?

Her sene olduğu gibi yaz aylarının yaklaşmasıyla, portakal kabuğu görünümünden kurtulma derdi yine gündemimizin en üst sırasına oturdu. Ne yapacağız? Doğru besleneceğiz, bol su içeceğiz, spor ve masajla dolaşımı hızlandırıp portakal kabuğu görünümünden kurtulmaya çalışacağız.

2 Mayıs 2014

VASELINE JEL NEMLENDİRMEDE OLAY!


Bahar geldi çattı. Mevsim geçişleriyle baş gösteren fiziksel değişikliklerle de karşı karşıya kaldık. Bu değişikliklerin şüphesiz en büyüğü cildimizde yaşanıyor. Mevsim geçişlerinde cildimizin nem dengesinde önemli değişiklikler yaşanır. Cildi kuruluktan pul pul dökülen de vardır, cildinin çok yağlı olmasından şikayet eden de. Siz de büyük ihtimalle bu sorunların birinden şikayetçisiniz. Cildinizde meydana gelen bu değişikliklerin önüne geçmek için tek bir yol var, o da cilt bakımı. Ne öneriyorsun dediğinizi duyar gibiyim. Anlatayım: