21 Şubat 2014

DOLABINIZDAKİ TRENÇKOT'U NASIL KULLANIYORSUNUZ?

Erkek,bayan herkesin dolabında bir yadigar trençkotu vardır. Ne zaman eliniz onu birine vermeye gitse yada eskiciyi düşünseniz aslında bu parçayı daha en azından 3 yıl kullanabileceğinizi düşünürsünüz. Hatta ve hatta bir bakmışsınız ki dolapta 3-4 renk trençkotunuz olmuş!

Markalar işlerini öyle iyi biliyor ki bu, bir açıp kapayan havalardan da yararlanarak trençkotları vitrinlerine, e-ticaret sitelerine satışa sunuyorlar. Bu hafta içinde kaç defa internetten aradınız kimbilir:) Bu yıl ben sütlü kahve rengi yani kum rengi dediğimiz bir trençkot aldım. Aslında siyah almayı düşünüyordum ama kısa siyah trençkotum vardı. İkilemek yerine yeni bir parça eklemek istedim dolabıma. Gerçekten bir kurtarıcı kendisi. İstediğim şekilde ister davete, ister markete kullanıyorum kendisini. Ama kemerini arabadan inerken kapıya sıkıştırdığım için kırdım:( Yeni bir tane fena olmaz haha.

6 Şubat 2014

DOUTZEN KROES YİNE HAMİLE!

 
Bir güzel hamile vakası daha karşımızda! O nayır nolamaz yine mi ya:( Hem hamile kal hem güzel ol uuu zor iş bunlar. Bu arada Demet Akalın doğurmuş hayırlı uğurlu olsun ooh mis gibi alsın bebeğini kucağına... Darısı bekleyenlerin başına.

Victoria's Secret'ın güzel meleklerinden Doutzen hamile olduğunu instagram hesabında açıkladı. Tabi öyle beklediğiniz gibi şişmiş eller ayaklar, sarkmış bir göbek değil dümdüz bir karın ve muntazam bir fizik fotoğrafı var. Sadece karında biraz şişlik var.