17 Şubat 2013

HAKAN YILDIRIM FOR ATÜ DUTY FREE

DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK MODACI HAKAN YILDIRIM, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK DUTY FREE ŞİRKETİ ATÜ DUTY FREE MAĞAZA PERSONELLERİ İÇİN KIYAFET TASARLADI!

ATÜ'NÜN KURUMSAL RENGİ OLAN NARÇİÇEĞİ TONUNDAKİ KIRMIZISI KADIN ÇALIŞANLARIN KIYAFETLERİNDE KULLANILDI. TOPLAMDA 6 FARKLI GÖREVE 6 FARKLI TASARIM ÇALIŞILDI.

KIYAFET TASARIMI ÖNCESİ ÇALIŞANLARINDA FİKİRLERİ ALINARAK ORTAYA HERKESİN SEVEREK GİYECEĞİ MODERN VE ŞIK İŞTE BU TASARIMLAR ÇIKTI..

Kıyafetlerin lansmanı 11 Şubat Pazartesi gecesi İstanbul Modern'de yapıldı. Geceye hepsi birbirinden özel olan davetliler katıldı. İş, sanat ve kültür dünyasının önemli isimleri Hakan Yıldırım tasarımlarını çok beğendi. Bir de gecenin sürprizini..
Gecenin sürprizi ise TAN SAĞTÜRK dansçıları ve ATÜ DUTY FREE çalışanlarının birlikte performe ettiği dans gösterisiydi. Yaklaşık 2 haftada ortaya çıkan koreografi herkesi şaşırttı. 

Peki bu kadar başarılı bir şovun sırrı neydi? 

Koreografi için önce bu proje için gönüllüler arasından seçmeler yapıldı. Tan bey ve Özlem hoca çalışanların ritm duygusuna ve müzik kulağına göre 5 erkek 5 kadın seçti. Koreografide ana tema olarak ATÜ çalışanlarının bu kıyafetler içerisinde müşterilerine hizmet verirken ne kadar mutlu, huzurlu ve kendine güvenli olmasıydı. Figürlerde parfüm tanıtımı, çikolata ikramı gibi hareketler sanatsal dokunuşlarla göze çarptı.

Gelelim bu güzel gecenin backstage ine. Saç makyaj ekibi için Fashion Week kulislerini aratmayacak bir kulis organize edildi. Saçta Zamir, Erdinç, Kenan makyaj da Şükran ve Yasin.. Provalar bir yandan yapılırken modellerimiz de geldi. Tuğba Melis ve Samet Sırmalı.. Hemen saç makyaja alındı..
Sonra bizim dansçılar ve Tan Sağtürk dansçıları kuliste hazırlanmaya başladı. Özlem hocanın bitmeyen enerjisi gözlerden kaçmadı..

Geceyi sunan Fatih Türkmenoğlu ve Tan Sağtürk bol bol sohbet etti. Fatih beyin güzel sunumu ile gece başladı. İşte fotoğraflar..
sahne kurulurken....
ATÜ ÇALIŞANLARI PROVADA...

ŞÜKRANIN TERCİHİ SİYAH GÖZLER VE ÇARPICI DUDAKLAR

YASİN DANSÇILARIN MAKYAJINI YAPARKEN..


BU ARADA BEN TAN BEY İLE SOHBET EDERKEN
ATÜ DUTY FREE KIZLARI HAZIR
FATİH BEY PROVA ALIRKEN
TUĞBA MELİS DE NERDEYSE HAZIR
SAMET DE HAZIR 



SÜRPRİZ,ATİLLA DA GELDİ YANIMA
VE ATÜ DUTY FREE KIYAFETLERİ SAHNEDE


SAHNE ARKASI BEKLEMEDELER TUĞBA VE SAMET.
İŞTE PERFORMANS BUDUR!
ATÜ GENEL MÜDÜRÜ ERSAN ARCAN KONUŞMA YAPARKEN
HAKAN YILDIRIM'A TEŞEKKÜRLER!

13 Şubat 2013

GUCCI 2013 SPRING SUMMER BOMBA GİBİ

GUCCI markanın adı bile heyecanlandırıyor tüm moda severleri. Parfümlerinden çantalarına kıyafetlerden ayakkabılarına kadar kadınlar GUCCI siz yapamıyor! Ya siz bakalım bu ilkbahar sezonunda GUCCI giymeden durabilecek misiniz?

Bu ilkbaharda kullandığı düz renkler ama fırfırlı kesimler markaya bir kez daha aşık etti beni. Renkler son raddede canlı. Kıpır kıpır... Yeni kışın yorgunluğunu atmış canlanan doğaya ayak uydurmaya çalışıyor sanki.. Uzun tunikler, özellikle uzun kollu olanları çok sık göreceğiz etrafımızda. Fırfırlar büyük küçük ama mutlaka olacak üstümüzde. Uzun elbiseler, gösterişli takılar ama hafif makyaj.. Kalın kirpikler, ten rengi dudaklar, şeftali yanaklar. Pembe ama nasıl pembe.. Magenta... Cyan... Sarılar.. Bu tonlarda mutlaka bir çantanız olmalı. Ya erkekler onlar da renklerini değiştireceğe benziyor!