16 Mayıs 2013

2013 YAZINDA BİKİNİNİZ NASIL OLMALI?

"Nasıl olmalı" demek kolay diyeceksiniz değil mi? Önemli olan vücudunuzun nasıl olduğu.. Tabi ki mükemmel olmalı

Hadi biraz tatlıdan, hamur işinden, asitli içeceklerden, ıvırdan ve zıvırdan, fındık fıstık çikolatadan, ballı yağlı tatlardan, karbonhidratlardan uzak duralım.. Yoksa bu aşağıdaki bikinileri giyerken çok canınız sıkılacaktır. Benden söylemesi. Hedefim tam 4 kilo...Kocaman bir 4 kilo. Nasıl vereceğim bende bilmiyorum kendime motivasyonel yollar arıyorum, buluyorum ama bir şekilde bu 4 kilo üzerime yapıştı kaldı, kilo veremiyorummmm. Yeni yöntem bulanlar varsa paylaşsınlar. Burada açıklayalım, kıskançlıklarımızı rafa kaldırıp kız kıza destek olalım. Yoksa kilolu bir kadın topluluğu boy gösterecek plajlarda..:(

Ben bunlara bayılıyorum. Püskül püskül... Çanta ve ayakkabıya da gayet iyi gidiyor bu püsküller. Plajda kabile kızı olmaya ne dersiniz?








DAVETİM VAR ELBİSEM YOK ! GECE ELBİSELERİ SHERRI-HILL


SHERRI-HILL bu tasarımları beğeniyorum. Davetiniz mi var işte size gece elbiseleri. Bu marka her geçen gün modellerini genişletiyor ve harikalar yaratıyor. Katalog çekimlerinde seçtiği bayan modeller elbiseleri çok iyi taşıyor. Ama elbiselerin de hakkını yememek lazım. Hepsi pırıl pırıl ve çok trendy:)